motorsikletçilerin kökünü kazıma niyeti

raven' Alıntı:
ben istanbuldan müdahaleyi öneriyorum. hep beraber büyük bir istanbul protestosuyla g.antepli motorculara destek verelim. işin hukuki kısmını site yöneticileri halledebilirse basın baya ilgi gösterir. bu deneyelim derim.
keşkeeee:wiinkk:

crato' Alıntı:
Pro'nun hazırladığı taslağı aynen yolladım belirtilen yahoo adresine.
ayrıca www.ortasekerli.com adresinde 15 günde bir yayınlanan online dergimiz var, iki bölümde yazı yazıyorum. ayın 15inde yeni sayı yayınlanacak ve benim yazılarımdan biri bu olacak, büyük ihtimalle de ana sayfada yayınlanacaktır.

Bilgilerinize.

yazıyı buradan okuyabilirsiniz.

Arkadaşlar bir Gaziantep'li olarak yazılanlar ve tepkiler inanın beni çok duygulandırdı. Umarım en kısa sürede bir sonuç alırız. En güzel kardeşlik motorsiklet kardeşliği. Tepkisini ortaya koyan bütün kardeşlerime teşekkür ederim.

Saygıyla...

ccbbdd, aman derim, senin direnişe gitmen daha tehlikeli:queen: Dalıverirsin orada polislere sonra karakoldan toplarız seni:cherry:

bu dünyada ki tek gerçek ve en gerçek AşK
motosiklet aşkıdırrr.....................
Gerisi yalan hepsi yalannn :rendeer: :rendeer: :cat: :cat:

yalnız olmadığımı görmek insana gurur ve cesaret veriyor:rendeer:

feragold, yalnız olur musun hiç...bakarsın yazın çıkartma bile düzenleriz Antep'e belli mi olur:bounce:

Kardeş yanındayız. Bu yasak bana motor aldıracak. Zaten bahar gelmiş ben delirmişim motorsuz. Bu iş çözülmesse yaza kadar alacam bir motor ve tüm motorsever kardeşlerimizi davet edecem antep'e. Ama bu son çare. Öncelikle demokratik yoldan halletmeye çalışalım. Hoş yürüyüş eylemide demokratik. Bu arada ilk fırsatta çayını içmeye gelecem ama bir türlü fırsat bulamıyorum.

Maillere devam...

[email protected]

Saygıyla...

Kardeş yanındayız. Bu yasak bana motor aldıracak. Zaten bahar gelmiş ben delirmişim motorsuz. Bu iş çözülmesse yaza kadar alacam bir motor ve tüm motorsever kardeşlerimizi davet edecem antep'e. Ama bu son çare. Öncelikle demokratik yoldan halletmeye çalışalım. Hoş yürüyüş eylemide demokratik. Bu arada ilk fırsatta çayını içmeye gelecem ama bir türlü fırsat bulamıyorum.

Maillere devam...

[email protected]

Saygıyla...

resmen saçmalık.böyle bi şey nasıl oluyo.başka bi çözüm bulunması lazım.biz 5-10 milyar vericez.motosiklet alıcaz.bi de istediğmiz yere gidemiycez.:pr: :farao:

Shamyl' Alıntı:
feragold, yalnız olur musun hiç...bakarsın yazın çıkartma bile düzenleriz Antep'e belli mi olur:bounce:
çok saol arkadaşım yüzlerce arkadaştan destek mailleri alıyorum .demokratik yolları zorlayacağız öncelikle.olmazsa motorsiklete gönül vermiş herkesi doğunun paris i denilen güzel antebimize davet edeceğiz :rendeer: :salut:

feragold' Alıntı:
çok saol arkadaşım yüzlerce arkadaştan destek mailleri alıyorum .demokratik yolları zorlayacağız öncelikle.olmazsa motorsiklete gönül vermiş herkesi doğunun paris i denilen güzel antebimize davet edeceğiz :rendeer: :salut:

sadece demokratik yolları deneyeceğiz demek istedin sanırım :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
feragold ,
ankaralı bir motosikletçi olarak sonuna kadar yanınızdayım. Asım bey' e bir mail de ben attım.
Prometheus güzel yazmışsın eline sağlık :cat:
ashes , konuyu yeniden gündeme getirerek daha fazla dikkat çekmesini sağladığın için tebrikler :cat: :cat: :cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
feragold
ankaralı motosikletçiler olarak yanınızdayız arkadaşım , ben de bir mail attım asım beye

ustalar valla bi tepki için gaziantep te motor organızasyonu olacak sa adana dan gelmeye hazırız haberınız olsun
bu arada ben de hemen bi mail atarım
onu da yazarım burda:silent:

crato' Alıntı:
sadece demokratik yolları deneyeceğiz demek istedin sanırım :wiinkk:
tabi tabi devletimize saygısızlık kesinlikle aklımızdan geçmez
adanalı arkadaşlardanda yoğun destek alıyoruz
hepiniz hep varolun:rendeer: :)
gelişmelerden sürekli sizi buradan haberdar edeceğim:rendeer:
bu arada ntv cumartesi motokeyf programında kendilerine attığım maillere karşılık bu yasağa bir iki dakikadaprogramlarında olsa yer vermişler ben kaçırdım ama izleyeniniz oldumu acaba nasıldı???

benim naçizane fikrim bu tur engelleme ve yasaklar dolmuş, taksi, minibus dernekleri gibi ( kimseyi hedef göstermiyorum )bazı oluşumların belediye ve iltrafik komisyonlarına gerekli baskı ve ikna yontemleri ile motosiklet gibi çağdaş ,ekonomik,trafik sorunu yaratmayan araçların kent merkezinden çekilerek insanların minibüs ,dolmuş ,takci üçgenine mahkum edilmesi neticesinde bazı kişilerin çıkarları sağlanmakta fakat yurdum insanına daha çok benzin parası trafikte daha çok zaman kaybı gereksiz stress ve verim düşüklüğü olarak geri dönmektedir medeni ,deyip; kapısında dört döndüğümüz avrupada kalabalık kentlerde insanlar özellikle motosiklet kullanmaya özendirilmektedir . üzülerek izliyorum ki canım ülkemde uygulamaların pek çoğu akıl dışı ve hangi amaca hizmet ettiği belirsizdir ( aslında bellidir ama söylemek doğru olmaz dikkatli baktığınızda adresler belli oluyor ) bu konularda bizlere düşende sesimizi demokratik ortamda bize yakışacak üslup ve edeple duyurmaktır...

B U R A S I . . . . . . T Ü R K İ Y E

Burada herşey olur... En mantıksız şeyler dahil...

Bütün bunları görebilecek Atatürk gibi bir adam bir gün mutlaka çıkacaktır...

aynen ya bu nası biakıl motosiklet giremez miş bu kuralı kim koyduysa artık malın teki demekten baska bişey diyemem kamyon kamyonet giriyo ama nası basa koymuslar böyle birini basa :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar