Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ayıp yahu...::angry2::
Hangi akıla hizmet ediyor bu adamlar ?
Hangi akıla hizmet ediyor bu adamlar ?
süper fikirdostdark' Alıntı:veya arkadaşlar bence bu resimlerden birini alıp altınada gaziantep yazalım ve bir tişort a bastıralım ve fuarda onları giyelim ve bir saat kadar fuar kapısında oturalım gazeteciler mutlaka bu güzel habere koşacaklardır (türkiyede ilk)bizde basın açıklaması yaparız
bu arada bu tişortları site yönetimi hazırlatırsa ve motosiklet.net arması da olursa iyi olur bu tişortlardan alıp bize katılmak isteyen arkadaşlar isim yazdırır
bunun maliyeti yaklaşık 10 ytl olmazsa bu parayı açılan bir banka hesabına isin yazdırıp şimdiden ödeyebiliriz
arkadaşlar bu fuarda gaziantep i kurtardık kurtardık
aksi halde sokakta gezmeyle bu işi çözemeyim
HAYDİ MOTORSİKLETCİLER TEK VÜCUT OLMA ZAMANI GELDİ.
BUGÜN KARDEŞLERİMİZE YARIN BİZE.
Dostum düşünsene fuarın kapısında 300 kişi oturuyor ve tişaortlarda motorsiklet giremez tabelası ve gaziantep yazıyorferagold' Alıntı:süper fikir
bende düşünmüştümki bana destek veren bi firmanın önüne küçük portatif bir standa tüm fotoları yapıştırıp destek için mail adreslerini yazacaktım
crato' Alıntı:Pro'nun hazırladığı taslağı aynen yolladım belirtilen yahoo adresine.
ayrıca www.ortasekerli.com adresinde 15 günde bir yayınlanan online dergimiz var, iki bölümde yazı yazıyorum. ayın 15inde yeni sayı yayınlanacak ve benim yazılarımdan biri bu olacak, büyük ihtimalle de ana sayfada yayınlanacaktır.
Bilgilerinize.
zx12r merhaba arkadaşım öncelikle forumlara hoşgeldin.zx12r' Alıntı:arkadaşlar bende bu yasaklama olayı yüksek ses çıkaran millete ses dinletmekten çok kulak tırmalatan motorların yüzünden çıkan şikayetten bıktıkları için yapmışlardır konyada da öyle insanın hiç de hoşuna gitmeyen motorların (yüksek ses çıkaran) yüzünden bütün motorların aynı kefeye konulması bizide üzüyor bu tür motorlara care bulmak gerekir diye düşünüyorum hep bizim için hem senin için dostum