ne kadar ilginç bir ülkede yaşıyoruz değilmi,aylardır belediye ile trafik arasında mekik dokuyorum.belediye ;kararı biz almadık,trafikde; bizim yasak kaldırmaya yetkimiz yok diyor.antep valisi sayın süleyman kamçı da yasak tabelalarının fotolarını görünce bana üff bee bu ne kadar tabela deyip büyük şehir belediye baş yrd sına yanımda tlf açıp (çok fazla bu yasak geri çekilebilir)dedi demesine ama dinleyen kim.belediye kırk dereden su getiriyor.işin aslı şu ki yeni çıkan kanunlar ile il trafik komisyonu fes edilip bütün yetki ve görevler büy şhr belediyesinde ulaştırma koordinasyon merkezine devredildi.yani isteseler her ay yaptıkları karar toplantılarında bu konuyu masaya yatırıp yasağı çok kolay geri çekebilirler.(uğraşmak istemiyorlar)ashes' Alıntı:mail adresini zaten antepten foruma yazanlar vermişti il trafik mail i mi nerden biliyim anteplilere sorarız
yaşa raven iyi benzetme yaptın.adamın tam bir mal olduğu meydanda.raven' Alıntı:ee ne yani turist bir motorlu da gelse ceza mı kesecekler. bu kuralı koyan tam bir malmış. insanların ulaşım haklarıı ellerinden almayı hangi kanuna dayandırıyorlar?
belediye başkanımız [email protected]tsahin' Alıntı:FERAGOLD kardeşim geçen hafta cumartesi gecesi, G.Antepte'ki motor yasağını bende izledim NTV'de(motokeyf) acayip moralim bozuldu.Belediye başkanının mail adresini vermemişsin.Bu konuya arkadaşlarımızın çok duyarlı olması beni sevindirdi.İnşaallah bu saçma yasaktan tez zamansa kurtulursunuz.
yusufhalfeti' Alıntı:Ayrıca Crazy_devil dostum tepki mailini göremedim. Sanırım bu sitede otomatik bir mail sayfası oluşturma imkanımız yok. Ne dersin?
Saygıyla...
teşekkürler mamudomamudo' Alıntı:feragold bu antepteki siyah valentino rossi seninmi aga güle güle kullan o motor yasağını 103 ler yuzünden cıkardılar kardeşim adam farklı 103 aldım bilmemne ettim diye gecenin yarısında sehrin ortasından salto yaparak gecerse tabiki yasaklarlarumarım kaldırırlar bende motor alacam inşallah ceza felanda ödemem antepliler birlik olalalım uyumayalım
![]()