Motorsiklet yarın muayneye giricek acil yardım.

Motorsıklet Modeli falcon 125 Crayz Fakat 150 CC yaptırdık anlaşılırmı ? ve motorsiklette Xenon 8000 K var + egzoz ama susturucu takıldı onden gecer diye tahmin ediyorum ve motorsıkletın kilometre saati calısmıyor o sıkıntı yaratırmı yarın muayneye gırıcek motorsıklet o yuzden cok endişeliyim temiz raporu cıkıcak motorsıklet baglanmıstı egzoz yuzunden onun için temiz kagııdı cıkarmak lazım mış sanırım

Yazdıkların hakkında bilgim yok ancak bir hatırlatma yapayım arka çanta varsa çıkarmanı tavsiye ederim

cc anlaşılmaz...xenondan bırakırlar-değiştimelisin...egzoz sorun olmaz..km saatine sadece kmye bakıyolar o kadar...budurumda sadece xonunu çıkar sonra gene takarsın.

cc anlaşılmaz...xenondan bırakırlar-değiştimelisin...egzoz sorun olmaz..km saatine sadece kmye bakıyolar o kadar...budurumda sadece xonunu çıkar sonra gene takarsın.

Km Sayacıda bozuk 4398|4'de kalmış bir şekilde umarım işe uyanmazlar , xenon sıkıntı değil 20 TL'ye cıkartırlar onu ve ehliteyim yok bunun için ehliyetli birisini götürmem şartmı ? ilginiz için çok teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

cevap verirmisiniz acaba :)

Bu muayene işinin bir standartı yok ne yazık ki. Orda geçen burda geçmeyebiliyor. Personele bağlı.
CC yükseltmede motor ve şase no değişmediği için sorun olmuyor.

Ben xenon farla geçmiştim. (Xenon far olduğu görüldüğü anda geçemeyen arkadaşım var.)
Egzozum orjinaldi, ama bakılmadı bile. (Egzozdan geçemeyenler çok var, Two Brothers performans egzozla geçen arkadaşım var.)
Km saatinin çalışıp çalışmadığını kontrol etmediler bende, okunabilir olmasına dikkat ediyorlar.
Bunlar dışında, lastik diş derinliklerine, aynalara, sinyallere, farlara, frenlere, motor ve şasi nolara bakıyorlar.

Bu muayene işinin bir standartı yok ne yazık ki. Orda geçen burda geçmeyebiliyor. Personele bağlı.
CC yükseltmede motor ve şase no değişmediği için sorun olmuyor.

Ben xenon farla geçmiştim. (Xenon far olduğu görüldüğü anda geçemeyen arkadaşım var.)
Egzozum orjinaldi, ama bakılmadı bile. (Egzozdan geçemeyenler çok var, Two Brothers performans egzozla geçen arkadaşım var.)
Km saatinin çalışıp çalışmadığını kontrol etmediler bende, okunabilir olmasına dikkat ediyorlar.
Bunlar dışında, lastik diş derinliklerine, aynalara, sinyallere, farlara, frenlere, motor ve şasi nolara bakıyorlar.

Ben işimi garantiye alıp xenon far değiştiriyim mi sizce ön camda flim var fark karatmak amacı ıle yanı xenon cok göz almıyor cıkartıyım mı xenon'u flımıde sökiyim mi ? ve ehlıyetım yok o yuzden yanıma bır arkadas alıp gıdıyım mı yoksa tek gıtsemde olurmu

Cumartesi muayeneydeydim Benden onceki elemanin km. saati çalışmadığı icin tekrar cagirdilar.

"KAZASIZ SURUSLER"

xenon u sök. ben arkadaşımın motorunu muayene yaptırmıştım ehliyet falan sormamışlardı. ama kask olacak yoksa muayeneden geçmiyor.

Motosikletle o kadar oynamışsınki, şimdi dert babası olmuşsun.Sen istediğin kadar çırpın kardeşim ama işini yapan birisi çıkarda o hataları bulursa durum vahim senin için.Sen istiyorsunki şimdi hiç bir şey olmaz denmesini ama bence olacak geçemeyeceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar