motorsiklet te ön kaldıramıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3-4 maddeyi birleştirirsek kız sağlık meslek lisesi yakını iyidir hepsi bir arada olsun:mrgreen:

benim bir önerim var eğer arkadaş önünü kaldıramassa sefeberik ilan edelim 10 kişi toplanıp ybr nin önünü elimizle tutup kaldıralım 1.vitese bi 10 m götürüp bırakırız hem arkadaşta güvenli bi şekilde hevesini alır.:bounce:hatta bunu gelenek haline getirip her ay bir yeni motorcunun önünü isteyenin arkasını kaldıralım bi hizmetimiz olsun dimi :cherry:

ben bu fikri çok sevdim gönüllü olarak çalışabilirm bu ekipte:cherry:

bu ay ki gönüllü benim

ben bu fikri çok sevdim gönüllü olarak çalışabilirm bu ekipte:cherry:

tamam o zaman bu ay ki gönüllü benim sizden ricam tek teker diğil beni motorumun üstünde motorumla beraber kaldırıp yani iki teker havada şekilde boğadan modaya kadar taşımanız 15 kiş yeterli ben arada gaz verip size moralde vericem merak etmeyi puhahahah:queen:

bence sen çabuk havaya girdin :mrgreen: daha kafadan stoppie olmuşsun kim kaldırdı :queen:

bir hafta istirahatlisin yat dinlen :queen: ben sana izmirden 2 kız yolluyorum yemeklerini yapsın rusyadan 2 kız yolluyorum seni tedavi etsin :cat: 2 de moldovalı yolluyorum kaldıramadığın ,,,,,,,:wiinkk:ayağını kaldırsın bunlarla idare et şimdilik:queen::queen::queen:

Oy Oy Koptumm gece gece Gümekten kendime geldim vallahi.

Pek makbule geçti.

çorum leblebisi yiyorum ramazan ramazan yarın susaşırmıyımki?yemesemmiki

buraya tekteker bi resmimi yada videomu koysam bu kadar ilgi görmezdi ha topic :p

Tek tekerlekli motosikletler icat oldu yurtdışında kullanılıyo bence sende onlardan birini al

önü kaldıramayanlar
arkayı kaldıranlar
önü kaldıranlar
arkayı kaldıramayanlar
ikisinide kadıranlar
hiçbirini kaldıramayanlar

hepsi karışmış:)
125 liğe kaldıramzsın diyen kim yaa en rahat kalkan motor

vay be millet almış başını gitmiş ön kaldıranmı dersin yok onu beğenmeyen arka kaldıranmı yok onuda begenmeyip iki tekeri kaldıranmı vay vay ben normal süreyim valla yeter bana hiç değilse her gün sürerim:cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
motosiklette ön kaldıramıyorum

Cevap: bi bevliyeciye acil başvur ciddi bir sorun .. hoş tıp ilerledi bi çare bulur :p

gelelim asıl cevaba
125 cc ybr motor gücü ile ön tekeri yerden kesemez (herhangi bi modifikasyon olmadan) ama bununda teknikleri var motorun pati çekmemesi i,çin her şeyden önce arka lastik hava basıncı düşük olacakki yeri daha iyi tutsun ve gücü tamamen harekete aktarabilsin. tokatlama dediğimiz gazı iyice açtıkktan sonra debriyajı aniden bırakıp vicut hareketiylede buna destek olmamız şart .. ilk denemelerde düşme olasılığın fazla bu yüzden ful ekipman ve uygun bir yer seçmen iyi olacaktır. ybr 125 le ön kalkar mı ... evet kalkar :)

adam topiği açtığına bin pişman olmuştur herhalde ama arkadaşlar bu olaydan şu dersi çıkarıyoruz aslolan motorun tekerini kaldırmak değil tam tersi iki tekeride yerde tumak önce bunu öğrenelim daha sonra ön kaldırmalar için ehil kişilerden ders alınmalı şöyle yap böyle yapla olcak işmi bu adamın hayatı söz konusu sonra:salut:

topici acmıs yok herif ortada kaldırcam diye hastanelikmi oldu yaw töbe töbe =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar