Motorsiklet seçimleriniz.

Türkiyede yolların bozuk olmasından dolayı enduru veya scooter kulanılmalı diye düşünüyorum scooter kısa yollarda enduru uzun yollarda tercih edilmeli.

bence motor bir zevk oldugundan perfonmasıyylada taezıylada goze hitap etmesi cok onemli bu nedenle bnce supersport weya sport touring...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence motor insanın kendini ifade etmeli hangi tür motara bınıyorsa kışılığıde odur yanlışım varsa düzeltın saygılar

doğru ama türkiyede madid kaygılarıda göz önünde tutursak hele simdi dahada vergiler konulcak çin hariç zor o yüzden ulasım aracı ve çevre sartlaırnı düşünerek cevap versek yoksa herkezin gönlünde farklı aslan yatar

bence sporttouring en güzel seçimdir. hem km yaparsın .hem hava atarsın hemde performansı hissedersin. tabi cok zenginsen sadece hafta sonları mekana piyasaya giderken alıyorsan race güzel olur. chooper bi 35 i grcelim ondan sonra daha uygun olur. ama amacın sadece motor sürmekten zevk almaksa konfor ve görüntü aramıyorsan kross en zevklisi. bana göre böyle...

ben racıng motor hariç ne olsa binerim.ne öyle iki büklüm dolaşacam motorla.
motor dediğin rahat olamlı bi kere.

Cross, off-road, enduro gerçi bu 3ü kardeş sayılır
tek geçerim seve seve binerim

Herkesin zevki ayrı yani, bunu da mı tartışacağız :)

Tabii ki Enduro :p

İki yanlış yazım var, biri başlıkta moto(R)siklet değil, iki mesajında enduru değil :):cat:

Belli bir süre scooter'a devam ama sonunda cruiser veya naked arasında seçim gerekiyor.Şehir içi naked,şehirler arası cruiser diyorum.

valla ben super sport cbr 125imle mutluyum :p ama ilerde 35 ten sonra anduro düşünüyorum ..

şehir içi çok kullanılacaksa scooter fakat tek kişilik gezi için cross derim ben. alacaksın motoru dağ bayır gezeceksin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence sporttouring en güzel seçimdir. hem km yaparsın .hem hava atarsın hemde performansı hissedersin. tabi cok zenginsen sadece hafta sonları mekana piyasaya giderken alıyorsan race güzel olur. chooper bi 35 i grcelim ondan sonra daha uygun olur. ama amacın sadece motor sürmekten zevk almaksa konfor ve görüntü aramıyorsan kross en zevklisi. bana göre böyle...

eheheh oda guzel hacı ya:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar