Motorsiklet nasıl yıkanır?

mesela ben bodrumda oturuyorum. Nerden bulacam orayı? İstanbuldamı orası? Bi motor yıkatmak için bodrumdan orayamı gelecem? Süperyıkar beni bi ampül gibi aydınlat bakam? Neettçez?

en güzeli zaman varsa silmek tabi. basınçlı suyla 3-5 yıkarsınız bişe olmayabilir ama sonunda ciddi zarar verebilirsiniz. basınçlı su kullanmamak lazım. bu söylediklerim normal motorlar için. mesela bi crosstourer ım olsaydı yalayarak temizlerdim mesela

Kardeşim motor Sıcakken kesinlikle yıkama blokları çatlatırsın motosikletinin soğumasını bekle eğer soğuk ise egsozun içi hariç geri kalen heryerini sabunla tazikli suyla vur motoruna cart curt ben öyle yapıyorum :D su egzos tan içeri girip motora giderse Vahim :))

2 Lirayı alıp benzinciye gidip yıkıyorum, bozuk parayla çalışan makinelerden var. Suyu mümkün olduğunca uzaktan tutmaya gayret ediyorum bir jantlara yakınlaştırıyorum. Kablo, akü, far gibi elektrikli kısımlara da fazla su tutmamaya gayret ediyorum.

aslında önerilen yöntemde motorun her tarafını bant'la kapatmak önerilio.. mesela kontak kısmını.. soora zincirin üzerini.. ayrıca egzoz'a da naylon geçirmek gerekio, kısacası su'dan etkilenebilecek her kısmı kapamalısınız.. ama sanırım kimse kapatmıyo :)

yamurda ne yapıyorsun

ben yıkamam silerim
alırım süngerimi dayarım şampuanı her tarafını gıcır gıcır sildikten sonra bi su tutarım
sonra gene alırım kuru bezimi(çizmeyenlerden)
eee sonrada geçerim karşısına yakarım sigaramı var mı benden keyiflisii

12 sene önce öyle yaptığımı hayal etmişim...

Evet gerçekten bu şekilde yıkıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar