Motorsiklet nasıl yıkanır?

http://videos.streetfire.net/category/GIRLS!/0/8B4C68D6-99B3-44CE-9A89-FCB430F3C3A1.htm

böyle işte :mrgreen:

hortlatılmış başlık ama her zaman geçerli nasıl olsa. ben motorumu sabunlu suyla ve tazyikli suyla yıkıyorum. ama sabunun kurumaması lazım boyaya zarar verebilir. kimyasal temizleyicileri bilmeden kullanmayın boyanız bozulabilir. yıkadıktan sonra da temiz kuru bir bezle siliyorum. tamamdır işte :)

yidiniz beni evlaaadıım!

petrole giriyorsun 1 , benzinini kurşunsuz tarafından alıyorsun iki, yıkamaya yanaşıyorsun 3(yıkamanın boş olduğunu farzedersek!), elemana şunu bir yıka derken 2 ytl'lik bahşişinide hazırlıyorsun ve motor tertemiiz:cherry: ehu

yılmaza katılıyorum,hortlatmayalım bilmeyenler özelden msj atsın yıkama tarifi verelim:mrgreen:

firtina110' Alıntı:
petrole giriyorsun 1 , benzinini kurşunsuz tarafından alıyorsun iki, yıkamaya yanaşıyorsun 3(yıkamanın boş olduğunu farzedersek!), elemana şunu bir yıka derken 2 ytl'lik bahşişinide hazırlıyorsun ve motor tertemiiz:cherry: ehu

bence motoru yıkamak bir zevktir. motoru seviyorum yıkamasını da seviyorum. sen kendi bebeğini komşuyamı yıkatırsın mesela. demekki sevmiyorsun motorunu :queen:

::sos:: yok be ylmz.! ben motora daha su vurmadım emin ol!

ben alıyorum elime bir paçavra bez,bir sert tel fırça kuru kuru siliyorum.

zinciri temizliyorum tel fırçayla.sıfır gibi oluyor valla.

geçen petrolde yıkayacaktım.eleman mırın kırın etti.para vermeyeceğimi anladı galiba!

bende kuru kuru tamizlemeye devam ediyorum anasını satayım!:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim babam arabasını bile yıkatmadı hayatta.(çürür diye yıkatmıyo).daha motosiklete bi damla su bile değmedi...ben yıkama ihtiyacı duymuyorum.hep silerim.okk

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
numan sen ne pis adamsın yaa :queen: :queen: yıkamadım hiç diyo adam yaa :queen: harbi bu başlık tam da bugün hortlamış ya ne diim ben yaaa.ben daha bir kaç saat önce yıkadım valla tertemiz oldu.Bal dök yala yani o derece :p Abi naptım ben biliyormusunuz,aldım elime yumuşak kıllı bir fırça,bi de pril (harbiden markası da pril),dök fırçaya temizle,hortumla da bi güzel su tut bu kadar işte yaww.Bu arada basınçlı su motorunuza zarar verir arkadaşlar !!!Az sonra bi de yıkanmış fotoğrafını koyayım da görün.:mrgreen:

Yıkandıktan sonra bir daha aşık oldum motoruma :p :p

Son düzenleme:
benim de daha yıkamak kısmet olmadı(3 aylık malum havalar soğuk falan hsata olur...) yıkadıktan sonra zincire herhangi bir bakım uygulanıyor mu ya da yıkamadan önce??

numan nasıl yıkanmaz yav. bizim araba da motorda 2-3 güne bir yıkanır. yağmurda çamurda çürümeyen araba yıkayıncamı çürüyecek :queen:

Bu kadar çamur olunca.
dsc02037small3rw.jpg

Böyle yıkanıyorsunuz motorla birlikte bizlerde yıkanıyoruz yoksa ne hortumla nede kovayla çıkar bu çamurlar.
dsc02108small2pz.jpg

Bu arada nickimi mikrop olarak kabul etmeyen sisteme geçici olarak kayıt oldum ben mikrop olarak değiştirilmesi için yetkilileri göreve çağırıyorum.

boy

Ben motorumu ilk başlarda kendim yıkıyordum. Daha sonra kışları yıkamaktan bıktığım için yıkamacıda normal araba gibi yıkatıyordum. Hiçbir sorun da yaşamadım. Basınçlı suyun motora zarar verdiğini söylüyorlar, ben sorun yaşamadım ama bundan sonra normal çeşme suyu basıncı ile yıkatacağım.

ne güzel nick yav geçici :mrgreen: mikrop vardır sitede belki. ondan kabul etmemiş olabilir

Motosikleti
Su Motoru
Abi başlığa bakın ya! Kusura bakmayın ama bir insan bu kadar da beceriksiz olamaz yani "MOTORSİKLET NASIL YIKANIR ?" abicim git yıkamacılarda hergün binlerce motor yıkanıyor bak öğren! Kova, su, sabun, sünger. İlk önce ıslatacaksın motosikleti, sonra sabunlayacaksın bir güzel, sonra tekrardan su dökeceksin o kadar :p ...

Ben su ve sünger yardımıyla yıkayıp (süngeri suya batırarak), hafif nemli bezle kuruluyorum...çok iddialı bir temizlik olmuyor ama, olduğu kadar işte. Bir defa dayadım hortumu yıkadım, 2 saat çalışmadı, aman derim!

fernando yıkamadan önce sert bit fırçayla zinciri temizle.zincir yağumda çamurda pislik toplar bakım yapmazsan ömrü kısalır.zinciri devamlı temiz tut araırada benim gibi makine yağı ile yağla!

ama sakın gres yağı filan sürme(belki bilmiyorsun diye söyledim)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar