Arkadaşlar merhaba motorum için aktif olarak kullandığınız ve memnun kaldığınız cihazlarınız var ise önerilerinizi bekliyorum.
Ben turuncu takip kullanıyorum. 2 yıllık sürem doldu geçen hafta 1 yıllık daha kullanım uzattım 1400 TL verip.
Motorda kontak kapalıyken sarsıntı algılayınca uygulamadan bildirim dışında bir de direkt çağrı merkezindne telefon araması geliyor. motorda da alarm çalıyor. Ben aldığım zaman telefon araması bir tek bu markada vardı diye bunu almıştım.
Airtag kullandım şuan servise yolladım 1 yıllık pil ömrü bittiği için veya motorist gibi birşey vardı takip cihazı internette hep reklamını görüyorum.
Benim evdeki dijital baskülün pili ile aynı yani. İyiymiş.Cr2032 pil kullanıyor. Kapağı çevirince açılıyor. Kendiniz değiştirebilirdiniz pili.
Cr2032 pil kullanıyor. Kapağı çevirince açılıyor. Kendiniz değiştirebilirdiniz pili.
Motorist ve turuncu takip 2sinde de hareket edince aranma özelliği var.
Sahte takip cihazı görünümlü cihaz üretsinler motorun kolay bulunabilir yerine onu koyalım hırsızlar şaşırsın.![]()
Gerçek takip cihazlarını hırsızların satmadığını nasıl bileceğiz?
(çok karakolluk olduğum için benim kafa ters çalışıyor. huninin yönü de etkiliyor olabilir)