motorsiklet brandası için neler tavsiye edersiniz?

Herkese selamlar

Arkadaşlar motorumu park ettiğim yer açık alan olduğu için haliyle yağmurdan kardan korumak için geçen yıl http://www.hepsiburada.com/tex-269-dikissiz-miflonlu-kumastan-su-gecirmez-branda-pm-ottex269 linkindeki brandadan aldım fakat çok memnun kalamadım bir kere çok ince naylon gibi bir şey rüzgarda olsun benim dikkatsizliğimden ötürü bir yere geçince falan hemen yırtılıyor ve bir yırtıldı mı uzadıkça uzuyor kırtık yer.

Bana tavsiye edebileceğiniz normal bildiğimiz kalın brandalardan olanları var mı yada branda yerine ne kullanabilir önerileriniz var mı?

Herkese selamlar

Arkadaşlar motorumu park ettiğim yer açık alan olduğu için haliyle yağmurdan kardan korumak için geçen yıl http://www.hepsiburada.com/tex-269-dikissiz-miflonlu-kumastan-su-gecirmez-branda-pm-ottex269 linkindeki brandadan aldım fakat çok memnun kalamadım bir kere çok ince naylon gibi bir şey rüzgarda olsun benim dikkatsizliğimden ötürü bir yere geçince falan hemen yırtılıyor ve bir yırtıldı mı uzadıkça uzuyor kırtık yer.

Bana tavsiye edebileceğiniz normal bildiğimiz kalın brandalardan olanları var mı yada branda yerine ne kullanabilir önerileriniz var mı?

bence aldığın ama memlun kalmadığın o brandanın içinden bi katta sen bi su geçirmeyen kumaş alıp beğenmediğin yerlerini tabi yapıştır. daha ucuza mal olmuş olur hem hemde kendi istediğini kendin yaparsın kafan rahat olur.

bence aldığın ama memlun kalmadığın o brandanın içinden bi katta sen bi su geçirmeyen kumaş alıp beğenmediğin yerlerini tabi yapıştır. daha ucuza mal olmuş olur hem hemde kendi istediğini kendin yaparsın kafan rahat olur.

hocam brandayı koyduğum yerden götürmüşler mecburen yenisini almam lazım almışken iyi bir şey olsun istiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------

Yagmurdan bisey olmaz ya birazcik golge bir yere koy yeter

yağmurdan çok bir şey olacağını zannetmiyorum bende fakat kışın geceleri kırağı falan oluyor sabahta güneş görüyor bir donma bir ısınma haliyle yıpranma yapacağını düşünüyorum bu şekilde sürekli kışın her gece oluyor çünkü

hocam brandayı koyduğum yerden götürmüşler mecburen yenisini almam lazım almışken iyi bir şey olsun istiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------

yağmurdan çok bir şey olacağını zannetmiyorum bende fakat kışın geceleri kırağı falan oluyor sabahta güneş görüyor bir donma bir ısınma haliyle yıpranma yapacağını düşünüyorum bu şekilde sürekli kışın her gece oluyor çünkü

motorunun markası nedir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yamahanında brandası kawasaki gibiyse orjinalini almada ne alırsan al. Kawanın orjinal brandası çok şekil çok güzel eyvallahda kağıt havlu gibi kalitesiz ve ince.

işte aldığım branda da aynı dediğiniz gibiydi internette 45 50 liraya brandalar var eğer kaliteli bir şey bulamazsam gidip onlardan alacağım gittiği yere kadar kullanır sonra yenilerim diye düşünüyorum ama daha iyisi varsa tabi ki bir kere alır sürekli onu kullanırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Brandacıları araştır özel yapanlar illaki vardır fiyatlarıda abartı olmaz muhtemelen.3.5 metre bir alanı kapatıcam fiyat sordum geçen 45 50 tl istediler motosiklet için desen yaparlar diye düşündüm. Malzemeside çok kaliteli öyle elle falan yırtılacak gibi değildi.

Brandacıları araştır özel yapanlar illaki vardır fiyatlarıda abartı olmaz muhtemelen.3.5 metre bir alanı kapatıcam fiyat sordum geçen 45 50 tl istediler motosiklet için desen yaparlar diye düşündüm. Malzemeside çok kaliteli öyle elle falan yırtılacak gibi değildi.

çok teşekkür ederim hocam internetten bakayım bulurum herhalde illa ki yapan bir yer vardır

Brandacıya git onlar senin motora göre güzel bir branda yaparlar. Ömürlük olur. İçine de pamuklu kumaş diktirirsen brandayı takıp çıkarırkenki çizilme ihtimali de kalkar. Ortalama 100-150 tl ye yaptırabilirsin.

Brandacıya git onlar senin motora göre güzel bir branda yaparlar. Ömürlük olur. İçine de pamuklu kumaş diktirirsen brandayı takıp çıkarırkenki çizilme ihtimali de kalkar. Ortalama 100-150 tl ye yaptırabilirsin.

bende onu düşünmeye başladım hocam çok sağolun en mantıklısı o geliyor

o zaman en iyisi branda değilde garaj bez garaj şunlardan;
http://www.bgsbranda.com.tr/images/hizmet/motosiklet-garaji_1424634510.jpg

satın aldığım branda 3 ayda elek gibi olmuştu.
tenteciye diktirdim, 60 tl.
ertuğrul gazi'nin komuta çadırı gibi birşey.
oralarda öyle biryer varsa tavsiye ederim.

Bende diktirdim güneşten biraz soldu ama halen sağlam ve iş görüyor.

ben honda bayisinden aldım 100 TL'ye. ilk başta çok beğendim ama sonra egzoz sıcakken üstüne örttüğümde erimiş. brandanın malzemelesi ağır ve fena değildi ama eriyince gözümde değeri kalmadı. bu hususu da göz önünde bulundurun derim. eski brandam tex'in ince bir brandasıydı dediğiniz gibi hemen yırtıldı ama egzozdan etkilenmiyordu. motoru satarken yanında vermiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar