Motorlarla emniyet şeridi serbest mi? Cakar serbestmi?

polis amcanın gülüşüne hasta oldum, güldür güldür deki fikri geldi aklıma, senin canını yerim bakışı atıyor sanki :queen: birde motorcu polisin sürekli sözünü kesme olayı olmamış.

youtube ye atmazsan sevinirim demiş :))
yada dediğim gibi..

aslında, senin söylediğini daha ağızından %5 i çıkmadan çokdan anlıyor, tartışılmış konular sonuca ulaşılmış, biraz seni test ediyor..

Istanbul trafiginde goz yumuluyor. Ben de serbest diye rahat gecer polislere selam bile verirdim:queen:

Polis abi taka taka action marka çanta mı takmış :))) Ama harbi adammış terslemeden güzel güzel açıklamış. Kahkahası on numara :)

Tesekkurler, Allah yar ve yardimcilari olsun, gayet kibar ve saygili bir memurumuz, sagolsun.

Adam ne guzel yanitlamis valla taktir ettim faydali bir video olmus yalniz bu video ile alakali soyle bir onerim var boyle kisilere danisip bunuda internete koyacaksak eger oncesinde " bu videoyu yayinlayacagim izin veriyormusunuz" gibilerinden bi onay alinirsa sonrasinda sizinde basiniz agrimamis olur diye dusunuyorum ama dedigim gibi yetkili bi agizdan bu bilgilerin ogrenilmesini son derece faydali buldum polis arkadasida sizi de tebrik ediyorum bu konuda devamini da bekliyoruz

Helal olsun ıyı nıyetlı bır memur,tane tane acıklıyor hemde;Allah yardımcıları olsun işleri kolay değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar