motorla ne yapmayı seviyorsunuz?

Ben akşam üstü müzikle sağdan aheste aheste turlamayı çok seviyorum arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz genelde motorda? :p

sağdan gitme aman!

bugün 20 ile sağdan aheste aheste hava alma amaçlı gidiyodum

beyaz plastik masa ayağı ucu varmış yolda, (öyle bir parçanın yolda ne işi var!!)

o plastiğe takılıp yere kapaklandım.

konuya gelecek olursak en çok yatarak viraj almayı

ikinci olarak slalom yapmayı.

Yavaş gitmeyi yer ve zamana göre
Lastik durumum iyi olursa viraj çalışmayı

Avare avare gezmeyi...Yerine göre tapa gaz yerine göre aheste aheste. Trafik ve yolun durumuna göre değişiyor.

Slalom yaparak tek serıdı kaplamak donerken 1den 2 ye yuksek devırdı kıc attırmak :D

Motosikleti
Hero X Pulse 200
şehir dışı yollarda müzik eşliğinde gezmeyi seviyorum.

ben motorun üzerinde yatmayı seviyorum.d ayaklarım koruma demirinde kafam topcase tutamacına yasladım mı ohhh benden rahatı yok :D

Ticari araçlarla kapışmayı seviyorum. Yanlarından geçerken camları açıksa ticari bekleme yapma diye bağırmayı seviyorum. Şaka bi yana bugün trafikte karşılaştığım bütün ticari sürücüleri bi garipti ramazan yaramadı çalışanlara.

Işıklarda, en öndeyken, millet daha 1'den 2'ye geçmeye hazırlanırken arayı baya bi açması hoşuma gidiyor :cherry:

Harbiden iyi hızlanıyor CR1 :)

(Şehir içi değil de çevre yolundaki ışıklarda; belirtmeden geçmemiş olayım.)

Atlayıp üstüne vurup gırbacı dağlara yaylalara , nehir göllere ,canım nereye isterse imkanlar dahilinde def'olmayı seviyorum.

Dusuk hizda hakimiyet çalışması ve dusuk hizda vizor acik artciyla muhabbet ede ede sakin sakin gitmek kimi zamanda trafigi arkada birakip bos yolun keyfini cikarmayi seviyorum

Sol seritte yasal hizlara uyarak giderken kicima yanasan araca, once saga sinyal verip yol veriyorum. Daha sonra gaza abanip yanindan yardiriyorum.

Isin apaciligi bi yana, Istanbul gibi kezban bi metropolde her eve lazim.

Ticari araçlarla kapışmayı seviyorum. Yanlarından geçerken camları açıksa ticari bekleme yapma diye bağırmayı seviyorum. Şaka bi yana bugün trafikte karşılaştığım bütün ticari sürücüleri bi garipti ramazan yaramadı çalışanlara.
Sigara icemeyen ticari arac surucusu. 9.15 mesafeni koru aman derim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar