motorla kız kaçırdık

Kış reşit sende raşit olduğun için buna kız kaçırmaa denmez.

Ama kızın abileri varsa seni motora bağlar sürüklerler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HELAL OLSUN KARDEŞİM.ALLAH MESUT BAHTİYAR ETSİN:pr:

şerefsizim benim aklıma gelmişti ama ben kar yağıyr diye arabayla gittim yozgata... 2 sene kadar önce bende bu şekilde evlendimde...

2 yıl önce alt kat komşum benzer bi olay yaşadı. kızın yaşı tutuyordu isteyerek kaçmıştı ailesi şikayetçi oldu kızı buldular kız başta isteyerek kaçtım dedi sora ise aile evde nasıl baskı uyguladıysa kız ifade değiştirdi. kaçıran yardım eden herkesi içeri aldılar. alt kat komşumun evine gelip bir saat kalmışlar onuda içeri aldılar.1 sene yattı. umarım senin için hayırlısı olur.

kızı kaçırdınmı basıcan nikahı olayı bitiricen motorcuyuzya serseriyiz vermiyolar bende kacırdım bastım nikahı yaptım babalar gibi düğünü şimdi çok mutluyuz bize imreniyorlar, kaçırın vermiyolarsa hiçbişi olmaz kız istiyosa

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zaten kızın ailesi şikayetçi olacakmış bu kesin zaten, yardım ettim ama, ispat edemezlerki arkadaşımda beni ele vereceğini sanmıyorum:cyclopsan, tek başım yaptım der olur biter:p

neyse ben bu topigi emniyete bir atayım ilgilensinler seninle :queen:delil teşkil ediyor :queen:

neyse ben bu topigi emniyete bir atayım ilgilensinler seninle :queen:delil teşkil ediyor :queen:

isin gucun ispiyonlamak :mrgreen:
Bir gun elime geciricem bir koz artık ondan sonra gorursun neler cekecegini :queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
onlar ermiş muradına biz çıkalım evereste,helal olsun yapılacak en çare demekki

merhaba arkadaşlar dün gece arkadaşımın sevdiği bir kız vardı, 2 yıldır birliktelik yaşıyorlardı, bir kaç kez kızı istemelerine rağmen ailesinden olumlu cevap alamadığı için kızı kaçırmaya karar vermiş, :queen: benden yardım istedi, ee araba bulamayınca benden motoru istedi , kızı kaçırmış :queen:bende kankama yardımcı oldum :mrgreen: malesef foto çekme fırsatı bulamadık :cyclopsan

ya şimdi ben kızın akrabası olsam :cyclopsan:cyclopsan

hayırlı olur inşallah..
enteresan bi olay.. çifte mutluluklar.. keşke kendini deşifre etmeseydin...
:)
rtam ispiyoncu kaynıyo..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben de kız evinden gelini motorla çıkarmayı düşünüyorum :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ulan isin gucun ispiyonlamak :mrgreen:
Bir gun elime geciricem bir koz artık ondan sonra gorursun neler cekecegini :queen:

lütfen terbiyenizi takını bana ulan diye hitab edemezsiniz şikayet edecegim sizi :cat::p

lütfen terbiyenizi takını bana ulan diye hitab edemezsiniz şikayet edecegim sizi :cat::p

Bana bak ihtiyar kuryuk acını anlıyorum ama bu gibi sikayetler seni bir yere goturmez :mrgreen:

bana ULAN kelimesinin sana anlattıgını anlatırmısın :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar