motorla kız kaçırdık

Ailesi bunu istemiş :p
Ellerinize sağlık ne diyelim..
Çiftimize mutluluklar :rendeer:

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Hayallerimdeki bir olay.Süpersiniz gerçekten.

yaşı 18 i geciosa bi sorun yok kardeşım rahat ol bende arkadasıma kız kacırmada yardımcı oldum sıkayet ettıler kızın yası reşit oldundan hıc bı sorun cıkamdı rahat ol sıkıntı yapma:DAllah Bİ yastıkta KOcatsın..

Len aramızda ne kız kaçırma uzmanları varmışta haberimiz yok taktik veren verene:queen:

yaşı reşitse bişe olmaz. hemen nikah kıysınlar. polisin jandarmanın bu konuda fazla bir yetkisi yok. bende kaçırdım hemen nikahı kıydım bişe olmadı. ama daha kayınpeder affetmedi. gördükleri yerde alacaklar paçamı aşagıya.

ama reşit degilse biraz sıkıntı olur senin için. hadi hayırlısı.

kendi kendini ihbar eden ilk üyemiz olmaya adaysın arkadasım.. bu siteyi polislerde geziyor.. :) ..hatta belkibu bu forumu okuyan bir polis senin profilden kaldıgın semte bakıp ordaki kız kaçırma olaylarını araştırmayabile başlamış olabilir.. bence hemen yok et bu forumu..seninki aynı dün aksam bir motor çaldık demeye benzemiş :cyclopsan:mrgreen:

valla nedemeli e birde mobesa kamerası filanda varsa iş tamam.:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şanslı kızmış :cherry: :mrgreen:

Hayırlısı olsun artık da, senin bu konuyu açman iyi olmadı. Aramızdaki motorize polis arkadaşlar ve kızın ailesinden biride bu konuyu okumuş olabilir. Sonra motordan uzakta yardım ve yataklıktan bir kaç ay ya da yıl hapis yatmakta var. Dua et sen aileler anlaşsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar