motorla kız kaçırdık

atın yerini motorsiklet aldı desenize :p
hayırlısı olsun,umarım mesut olurlar :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Edremit dediğin üç karış yer,Siyah YBR 250 zaten tek,
dua et ki hedefe kilitlenen kız akrabaları bu akşam da seni kaçırmasın:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bak benimde aklımda bulunsun:)

o zaman çok kötü ya şikayet ederlerse arkadaşının kurtuluşu yok söyleyim bir tanıdıktan biliyorum 1 yıl içerde kaldı çıkınca da evlendiler ailesi razı olunca fakat hala resmi nikah yapamıyorlarmış kız 18 olmadığı için
Seni de yardım ve yataklıktan içeri atmasınlar sonra :cherry:

zaten kızın ailesi şikayetçi olacakmış bu kesin zaten, yardım ettim ama, ispat edemezlerki arkadaşımda beni ele vereceğini sanmıyorum:cyclopsan, tek başım yaptım der olur biter:p

kardeş bilion mukaçan kaçıran bişe olmazda yardım ve yatakçı ayvayı yiyor bilionmu sen onu ellam police ler alır seni soyar soğuk suyla ıslar hem daha ii acı versin hemde darp izi kalmasın diye seni ii bir sular sunrada jop la iii bir dayak yersin 2 gün sonrada öle bir hale gelirsinki senin için diorum sana kız verselersenin cvb ın şu olur büyük ihtimalle ben almiimm ziyade olsun hehehehehehehe:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Edremit dediğin üç karış yer,Siyah YBR 250 zaten tek,
dua et ki hedefe kilitlenen kız akrabaları bu akşam da seni kaçırmasın:)
yaparlarmıki :cyclopsan ama kimse görmedi kaçırırken ailesi bile motorla kaçırıldığını bilmiyor, motorla kaçııldığını bilse bile bunun benim motorla yapıldığını bilmiyorlar :pale:

olm sen iyisimi bu topick i yok et en büyük delil lan bu

kendi kendini ihbar eden ilk üyemiz olmaya adaysın arkadasım.. bu siteyi polislerde geziyor.. :) ..hatta belkibu bu forumu okuyan bir polis senin profilden kaldıgın semte bakıp ordaki kız kaçırma olaylarını araştırmayabile başlamış olabilir.. bence hemen yok et bu forumu..seninki aynı dün aksam bir motor çaldık demeye benzemiş :cyclopsan:mrgreen:

eeee artık atasözlerimizi yavaş yavaş güncelliyoruz...
eskiden gelin ata biner ya nasip der idi..
şimdi gelin motora biner ya nasip der oldu...:) hayırlısı olsun çiftlere güzel bir anıları oldu fenamı :)

eeee artık atasözlerimizi yavaş yavaş güncelliyoruz...
eskiden gelin ata biner ya nasip der idi..
şimdi gelin motora biner ya nasip der oldu...:) hayırlısı olsun çiftlere güzel bir anıları oldu fenamı :)

:cat::cat::queen::queen:

Şöyle desek gelin ya nasip demiş sonrada motosiklete binermiş.:p:mrgreen:
Çünki bu olay bunu benzeri olmuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kendi kendini ihbar eden ilk üyemiz olmaya adaysın arkadasım.. bu siteyi polislerde geziyor.. :) ..hatta belkibu bu forumu okuyan bir polis senin profilden kaldıgın semte bakıp ordaki kız kaçırma olaylarını araştırmayabile başlamış olabilir.. bence hemen yok et bu forumu..seninki aynı dün aksam bir motor çaldık demeye benzemiş :cyclopsan:mrgreen:

Edremitin bol oksijeni çarpmış olabilir:)
Askerliğimin bi kısmını orda yapmıştım.
ben daha kötüsünü diyeyim:
yarın kızla damat adayının arası bozulursa veya aile baskısıyla kız "beni zorla kaçırdılar" derse polisin bağladığı motora taksit ödemeye devam edebilir arkadaşımız:)
Motor da güzeldi be.
Nazar değmesin demiştik hem de.

Son düzenleme:
süper olmuş beee...walla ii yapmışsınız..ama işin motor kısmını geçelim, mutlu olurlar inşallah

Edremitin bol oksijeni çarpmış olabilir:)
Askerliğimin bi kısmını orda yapmıştım.
ben daha kötüsünü diyeyim:
yarın kızla damat adayının arası bozulursa veya aile baskısıyla kız "beni zorla kaçırdılar" derse polisin bağladığı motora taksit ödemeye devam edebilir arkadaşımız:)
Motor da güzeldi be.
Nazar değmesin demiştik hem de.

evet maalesef beni affedin ama eşşek kadar hatta eşşekten 2-3 yaş büyük kızlar bile iş sarpa sarınca salya sümük halde herifini hemen satar ve zorla kaçırdı her bişeyi de zorla yaptı deyiverir . aman olmasın böyle bi şey inşallah yoksa hocamın dediği gibi sonuçlar kötü olur...

hayırlısı olsun....
ben Edremit'ten kaçırılan kızın kuzeni :mrgreen:
seni bi yakalarsam :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar