motorla drift yapabilen varmı?

drifti çok severim.bence hız yarışlarından daha zevkli,daha az tehlikeli ve aracın yeteneğiyle değil sürücünün yeteneğiyle yapılan birşey.aranızda bunu motosikletle yapabilen varmı? ben daha denemedim ilerde daha güçlü bir motosikletle deniyicem.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçenlerde bi videoda izlemiştim honda eğitim hocalarından birimiydi neydi inanamadım gercekten muhteşem gözüküyor bi o kadarda zevklıdır bence

kumda birazcik yapabiliyom ama daha fazlasini hic denemedim sonra ne oldu hesabi vermemek icin :p

Literatüre yabancı kalmışım yavv:p
Drift, denizcilikte, fırtınalı havalarda, Çok Ağı Yol da rüzgara uygun açılarla ilerleyerek bir anlamda havayı atlatmak için zaman geçirmek manasındadır:queen:

Bende Yamoto 150 var sıfır çizebiliyorm asfaltta da yanlayarak dönebiliyorum deriftten kastınız butsa...

İsteyen olyrsa açıklarım

mesela süpermotocular dirgt çi bence :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
drifti çok severim.bence hız yarışlarından daha zevkli,daha az tehlikeli ve aracın yeteneğiyle değil sürücünün yeteneğiyle yapılan birşey.aranızda bunu motosikletle yapabilen varmı? ben daha denemedim ilerde daha güçlü bir motosikletle deniyicem.

Mz 251 in var ve daha kuvvetli motor diyorsun...Bence gerek yok...Mz driftin alasını yapar......:cat:

Lastikler soğukken ve kafa başka yerdeyse, elimde olmadan yaptığım bir şeydir.
Her seferinde yüreğim ağzıma gelip,
aaa!!!! düşmedim dediğim heyecanlı bir atraksiyondur.:p
Fakat arkamdan araba geliyorsa genellikle onların rengi sapsarı oluyor... :)

Ben drift yapıyorum. Zaten çogu motocross cuda yapar duvar dönüşü olmadıgı zaman sürat kaybetmemek için driftle döneriz...

işte sonunda bulduk......
hayalet kingOfTheExtreme arkadaşımız yapıomuş bak şimdi napcaz???

drifti çok severim.bence hız yarışlarından daha zevkli,daha az tehlikeli ve aracın yeteneğiyle değil sürücünün yeteneğiyle yapılan birşey.

gercekten iyi yariscilarin hicbiri drift yapmaz cünkü zaman kaybinin en kralidir. evet, eglencelidir ama "daha az tehlikeli" demek tamamen yanlis cünkü drift yol tutusun kayboldugu zaman yapilir - yani sürücünün araci aslinda en az kontrol edebildigi zaman. bunu belli yol sartlarinda kasden yapabilen sürücüler var ama emin ol ki drift etmeden o köseyi dönebilmek gibi bir secenekleri oldugunda drift etmemeyi secerler (daha hizli ve daha cok hakimiyet).

ben gercekten istiyerek drift etmedim. arada bir arka tekerlek hafif sag veya sola kayiyor ve bunun nerede olacagini az cok iyi kestirebiliyorum ama bunu "drifting" demek olmaz.

70 80 le gelirken arka frene tam basın ayagınızı sol ayagınızı hazır edın ne dönuyor motoruuz goırun.tabi soola çekin motoru bıraz tam basın fırene.

Yapanı (videolar dışında) görmedim.. Fakat pek kolay birşey olmasa gerek .. Arabayla yaparken sorun olmuyor da .. Motorla denemek sanki biraz sakıncalı .. Git stoppie, tek teker yap başka iş mi yok yaaa ne drifti :mrgreen:

Zor biraz ... Yapanı görmek isterdim ama :cat:

Motocross kullananlara sözüm yok .. SS'le yapmak o kadar kolay olmasa gerek

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ne olduğunu bilirsem belki bende yaparım o diriftten :p
bi video koyunda görelim drift neymiş heh heh

:) Arkadaşlar Race'ci tüm motorcular yol üzerindeyken gaz çeke çeke yapmaya başlarlar ve her virajda bunu dahada zevkli haLe getirirler :) izlemesi güzelde :p yapması cesaret işi :D

ıslak zeminde istem dışı yaşadığım bir olaydır birdaha yaşamak istemem kango daki sürücünün de aklı başından gitti zaten ben sağdaki sokaga girerken o cıkmaya çalışıyodu

70 80 le gelirken arka frene tam basın ayagınızı sol ayagınızı hazır edın ne dönuyor motoruuz goırun.tabi soola çekin motoru bıraz tam basın fırene.
Daha az tehlikeli ve daha kontrollüsü vites küçültülerek yapılıyor (ben kendimden biliyorum :mrgreen: )
Kaç kere yaptım ama inanın isteyerek yaptığım bişey değildi, vites geçme hızının üzerindeyken vitesi küçülttüğünüzde, hele de dönüyorsanız çook güzel drift oluyo, ama arkamdaki önümdeki ve bendeniz motorun üzerindeki baya bi renk değiştiriyoruz arada :queen:

ne olduğunu bilirsem belki bende yaparım o diriftten :p
bi video koyunda görelim drift neymiş heh heh
Drift şu arabanın yaptığı iştir:
Drifttraining4.jpg

Hatta ve hatta şu muhteşem videonun vesilesidir:
[YT]g2Ybnh1v2gA[/YT]

Son düzenleme:
[YT]mnPYLKiGuH8[/YT]

Orjinal Link ; http://www.youtube.com/watch?v=mnPYLKiGuH8

Yorumum : Motoru bilmem ama sevgilimin abisi arabada yapıyor bayılıyorum :queen: :queen: Tasvip etmediğim halde neden sevdiğimi de bilmiyorum..::utangac: ::pembe:: İsmi de yanyan Osman :queen: :queen:

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Örnek Şöyle Bişey :

[YT]-XsX-yAkin8[/YT]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar