Motordan ne zaman düşülür

---
düşmemenin bir yolu yok anlaşılan...
abiler peki duran veya yavaş giden motoru düşürünce fazla hasar oluyor mu motorda. mesela cbr 125. üç ay sonra alacağım inşallah.

ne yapak, madem illa düşceeez...

anlaşılan nihayetinde hep düşücez..önemli olan en az hasarla sıyrılıp önce canı sonra malı kurtarabilmek...

Mersin İl Temsilcisi
motosikletten asfalt mesafesine kadar açılabilen paraşüt yapacakmış japonlar. öyle okudum .P

kırmızı ışıkta solda beklerken ve düz gitmen gerekirken ,kalkar ve önüne sola dönmeye çalışan bi pkap çıkarsa düşersin hem de ne düşersin

Nasıl oluyorda üzerinde durabiliyoruz bu motorun hayret etmemek elde değil yavv:queen::queen:

Ellerinize sağlık, şaane olmuş:cat:

demek bunca etkene rağmen düşmeden götürebiliyoruz bu şeyi :p düşmek bile bir sanat derlerdi, meğersem gerçekleşmesi pamuk ipliğine bağlı bir ihtimalmiş...

sağol kardeş bilgilerin için insanlar çokta korkabilir bu kadar düşme konusundan yazılara ama çoğu ufak tefek kazalar

yolun sag tarafında bariyere yaşlasık 40 cm arayla 30km hızla seyrederken arkandan ipipni koparmış bir aptal motosikletli o 40 cm aradan gecmeyi denerse düşersin

Fizik kanunları ve merkezkaç kuvveti gözardı edipte düşmeyecek birini tanımıyorum zaten en büyük tehlike bilmemekten değil EGO muzun öne çıkmasından kaynaklanıyor.
En sinsi tehlike de budur ve yaş,yetenek,veya meslek tanımaz.

41- Sele yüksekliği bacak boyunuzu aşıyorsa, özellikle duruşlarda düşersiniz.

Evt... Çok Düşme Tehlikesi Geçirdim Ama Allah Şükür Daha Düşmedik
Diğer Dejavantaj ise Motoru Özleklie Geri Doru İlerletirken ve Bi Çukura Girmişseniz Çoz Zorluk Çekiyorsunuz:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar size tavsiyem aikidoya gidin
sensei sizi yerden yere vursun
düşmei iice bi öğrenin ::stretche::karma::
çok faydasını görürsünüz

Kıpraşmalı telefonunuzu Arka cebinizde, ya da Freebag denen Ön çantanızda bırakırsanız ve yolda çalmaya başlarsa kıpraşmalı şekilde, tam o anda da, eyvah evde acaba ışıkları kapattımıydım, ya da , Ülen şu beni sıyırıp geçene haddini bildiremedim... gibi düşüncelere dalmışsanız Düşersiniz:mrgreen:

öle yada böle düşecez bir müsübet bin nasihattan iyidir Allah bütün motoseverleri korusun.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar