Motordan ne zaman düşülür

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bazen cok yavas gıtmekde dengeyı bozar dusersınız motor hızlıyken dengelıdır ama cokta hızlı degıl.
ve arkanıza cok sısman bırısını almayın 8 cızer motor dengenız bozulur

dondurma yerken örnek 1 a ben :queen: :mrgreen:

millet sana bakar güler sen millete bakıp gülersin ama yiğitlikdende ser vermeyip karizmayı çizdirmeden bakın dondurmayı düşürmedim ama der dondurmayı yemeye devam edersin :p

1 - Yan çatalı açık zannedip inerseniz, düşersiniz.

Bunu vn-800de yapmıştım (= tutamadım motor 240 kg olunca

3 sene kadar önce muhitimdeki bir esnaf arkadaşın YBR 125'in yan sehpayı açık bırakarak yola çıkması ve sola dönüşte kaza yapması, kendisinde motosikleti külliyen bırakmasına neden olacak hasara yol açtı.

Şu benim Çinli motorda yan sehpa açıkken motoru çalıştıramazsın. Motor vitesteyken debriyajı sıkmadıkça marş bile basmaz. Şu koca Yamaha ve Honda'nın yaptığına bir bakın yahu, 3 kuruşluk bir müşürü bile 5.000'e yakın para aldıkları modellere takmıyorlar :farao:

Haa pardon, biri yan sehpa takmayarak riski ortadan kaldırmış :p

Son düzenleme:
Bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Ellerine gözlerine sağlık.

dr.vedat arkadaşına geçmiş olsun dileklerimizi ilet
Bende ona benzer bişi yaşadım ama nedenini biliyorum, neyseki ucuz atlattım 125cc hoajin(asya) ile arkadaşım ve ben kadıköyden e-5 yoluna çıktık koşuyolunu biraz geçtik, orta şeritte yaklasık 110-120km hızla giderken kendimizi bi anda sağ şeritte buluverdik sol tarafımda hızla bizi sollamaya çalışan kocaman bi şehirler arası otobüsü gördüm ve aynı hızla uzaklaştı, bizede olayın dumurunu yaşamak kaldı ama anlamadım ben bi anda nasıl geçtik o şeride :silent: bide sağımda bi araç olsaydı diye düşündüm herhalde adamın camına yapışırdık:pale:

hocam daha evvel cevaplandı mı sorunuz bilmiyorum ama sizin sağa doğru ivmelenmenizin sebebi sehirler arası otobüsün hava akımını yararak gitmesinden ve büyük cüsseli bi araç olmasından kaynaklanıyor.
yardığı hava akımı sizin üstünüzde bulunduğunuz motosikleti sağa doğru itmesinden kaynaklanıyor.
geçmiş olsun dileklerimle...

Motosikleti
HONDA CB125F 2018
geçenlerde çamurlu zeminden 2. viteste düştüm,geçmiş yıllarda java ile düştüm bereket versin korkuluk vardı bi şey olmadı

47- 120 mil hızla bir otobüsün arkasına yaklaştığınızda türbülasyona girersiniz, akşam haberlerine konu olursunuz.

Ayrıca 120 mil/s denmiş kmye çevirdiğimizde 193 km/s küsüre geliyor. Bunun altındaki hızlarda türbülansyon riski yine vardır bence..

Motosikleti
bmw f650 cs
Motordan düşmeyen motocu yoktur sanırım .Mororcu düşe kalka motorcu olur:queen:

Teşekkürler öneriler için..

Arkadaşlar bu demek oluyorki motordan düşmek farzdır:p

önünüze bakacağınıza göstergeye ve aynaya uzun süre bakarsanız düşersiniz :) test ettim onayladım..artçınız heycanlıysa düşersiniz :) bunuda test ettim onayladım..köpek kovalarken köpege bakarsanız düşersiniz :) bunuda test ettim onayladım..birdahaki düşüş nasıl olacak acaba :p

Bilgileriniz için çok teşekkür ederiz.Lodoslu bir İstanbul gününde yaşadığım bir olay...Bomboş yolda giderken önüme bir dönercinin şezlong şemsiyesi uçtu ve üstüme kapaklandı :)Kendimi bir anda kırmızı renkli kola şemsiyesinin altında buldum.İlk başta ne olduğunu anlayamadım tabi.Sonra çevreden koşan insanlar.Bereket bir şey olmadı.Suç dönercide ama,hava parçalı bulutlu ne diye şemsiyeyi açarsın,hadi açtın mübarek,neden su haznesine su koymazsın.Sonuç mu?Dönercinin bana yarım ekmek döner ve ayran hediye etme ısrarını kırmadım:cherry::cherry::cherry:Zaten motora da bir şey olmamıştı...

64- Ara sokaklarda park etmis araclarin yanindan gecerken yavas gecmezsen yola kedi firlar on tekere dolanir takoz islevi gorur dusersin bizzat yasadigim bir olaydir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar