Motordan ne zaman düşülür

vitrin yansımasalarına dalıp
"lan olm ne süperim be yawh off" diye kendinize bakarken de düşebilirsiniz.
ben hep yapıyorum. allaaa şükür daha düşmedim. ama olabilir. neden olmasın

ego bu. hele o kaskı takınca, o motöre binince ohoooo...herşey olur.
selam kızlar! :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamircinizde motora yeni arka balata taktırırsınız taktıktan sonra der kardeş bi 20-30 km gez balata alışsın ondan sonra gel sıkalım daha iyi olur falan sende kanıp öyle yaparsın yolda arka fren tutmadığını unutup hızlı gidersin ve durman gerektiğinde ön frene asılırsın ve yan yatıp sürüklenirsin :D başıma gelmişti geçen yaz scooterımda.

vitrin yansımasalarına dalıp
"lan olm ne süperim be yawh off" diye kendinize bakarken de düşebilirsiniz.
ben hep yapıyorum. allaaa şükür daha düşmedim. ama olabilir. neden olmasın

ego bu. hele o kaskı takınca, o motöre binince ohoooo...herşey olur.
selam kızlar! :D

:mrgreen:

ben de bu olaydan dolayı düşebilirim...

offf bugün park ederken aklım tamamen başka yerde,durdum, motoru bıraktım "lan bu motor bu kadar yatmıyordu demeye kalmadan ayağı açmadığımı farkettim ve yatırdım yere motoru.
motorda en ufak bi çizik bile yok ama moral süper gitti. dönüşte 80'le kamyonların arkasından kös kös geldim.

işin kötüsü motoru yerinden tek başıma da kaldıramadım. o ride like a pro'daki kıçı dayayıp kaldırma olayı işe yaramadı. 260kg'lik motor.

işin iyisi motordan ne zaman düşülür listesinin bir numarası bu olay :D
neyse hayırlısı deyip gülüyorum kendime. çizdim karimayı :p

adminim sen çok düştün galiba hepsini biliyosun bizim yerimize düştün şimdi senin sayende biz düşmicez :D

'Limit gitmek' ve 'türbülasyona girmek' ne demek? Bu öbeklerden hiçbir şey anlamadım.

10 numaralı düşme tekniğini az kalsın bikac kere tadıyodum fakat son anda yırttık :)

Çok dik bi yokuştan yukarı çıkarken özellikle artçılıysanız ve ikiyle devir düştü deyip bire alırsanız ve debriyajı ani bırakırsanız (ani derken her zamanki vites değiştirdiğiniz gibi) motorunuz istem dışı olarak tekere kalkar ve düşersiniz:mrgreen:

kramponla ıslak benzin istasyonu zemininde motoru dik tutmaya çalışırsanız düşersiniz :) (yo ben düşmedim :p)

Korkarak motor kullanırsanız kesin düşersiniz, korkmazsanız düşme ihtimaliniz azalır, korkmayın derken tehlikeli durumlara girin demiyorum, düzgün kullanın ama korkmayın da.

Arkadanki arkadaşına tutun teker yapcam dediginde arkadaşın duymayıp ne ne diye bagırdıgında düşersin

45. Nokta özellikle dikkatimi çekti : Yoldaki cisimlere dikkat ediniz. Ermiş çikolata, meyva kabuğu gibi şeyler sizi düşürebilir. :)
Olsa olsa türkiyede olur buda.

Düşmeyi çok düşünürsende düşersin
Hiç düşmeyeceğini düşünürsende düşersin
:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar