Bilhasassa benzinliklere girdiğinizde mutlaka yavaş girin...Mutlaka kaygan bir zemin bulunur....Bazen depo doldururken bile ayağınız kayar düşersiniz....
daha 1-2 hafta olmadı esenyurt doğan araslı bulvarında hemen esenyurt girişinde bir petrol istasyonu var trafik meydana kadar tıkanmıştı 50-60 metrelik bir yolu gitmektense benzinliğe girip diğer taraftan çıkıp sağa dönmeyi tercih ettim etmez olaydım

benzinlik çıkışında yaklaşık 10 metrelik döküm mazgallar var paralel ilerlerken yavaşlamak için frene bastım metal zemin üzerinde frene basmak çok zekiceydi

üstelik mazgallar azıcık çukurda kalmış ve yol tarafı 3-4 cm yüksekti bir anda kendimi yerde buldum... 64. maddeyi ben ekleyeyim

döküm-metal zemin üzerinde dikkatli olun düşersiniz

bu olaydan sonra motorun ismini hacıyatmaz koydum zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
tmm artık ben usta bir sürücüyüm deyip kendine çok güvenirsen düşersin......
ilk düşüşüm

henüz ürkek bir kedi gibi kullanırken motosikleti biraz alışınca " leaaan boşu boşuna abartmışım ne güzel yağ gibi akıyor be makine" diyerekten üstelik hafif ıslak bir asfaltta sola girdim sonra " yok lan boşu boşuna abartmamışım" diye kalkıp üstümü başımı temizledim