Motordan inemedim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MOTORDA GSR600 kardeşim borumu :) hem para hem ağır motor

Doktorum senin bütün yolların dik ve uçuruma gidiyor.

Allah yolunu düz yapsın ki insan hayatı kurtarasın.

Doktorum senin bütün yolların dik ve uçuruma gidiyor.

Allah yolunu düz yapsın ki insan hayatı kurtarasın.

Sağolasın Enginim.. :rendeer:

Ama bu yazdıklarım bence yokuşlarda manevra yapma korkum ve beceriksizliğimi gösteriyor sadece. Biraz ödleğimdir de ben üstünüze afiyet.. :pr:

:mrgreen: gerçekten oluyor bazen motorun üzerinde kilitlendiği.

Ben biliyorum,yokuş aşağı motorun kendi kendine gidebildiğini:cherry:.Hemde her defasında beceriyor sıpa:mrgreen:Uzaktan davulun sesi güzelde en iyi Bülent kardeş anlatmış olayı.Bide etrafa rezil olmak var:mrgreen:.

motorumu aldığımın 2.haftasında bir yokuşta dönmem gerekti.tabi denge problemi var ama haberim yok.motoru çevirmeye çalışırken sağ tarafa yatmaya başladı.ama hemen pes etmedim başladım bende zorlamaya baya bir uğraş sonucu bacağımı aradan çıkarıp motoru yavaşça yere bırakmak zorunda kaldım:)

artık öyle manevra yapmak gerektimi yokuşta falan hemen iniyorum motordan öyle hallediyorum.

gülerken motoru nası tutucan
afadersin o motor idrar kaçırır gibi kaçar:queen:

Haklısın tutmak bi hayli zor olurdu :mrgreen:

alemsinizya geçmiş olsun

tencere burdan okkuyunca eğlenceli geliyorda sen aynı şekilde kalsaydın artık gülermiydin ağlarmıydın bilemiyorum :mrgreen:

Yok yok ben kesin gülerdim :mrgreen: yorucu yolculuklardan sonra yada uzun yola çıkmak için sabahın köründe uykusuz uykusuz motoru çalıştırıp ayaklığı açmadan motordan indiğim zamanlar olmuştur :mrgreen:

baba sen aşmışın olayı yeremi atıyorsun motoru motor yere patlayınca açılıyordur uykun:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar