Motordan inemedim...

Merhabalar millet..

Dün akşam babamlara gitmem gerekti. Gece saat 21:00 filan. Babamlar köyde oturuyorlar. Evleri köyün biraz dışında bir tepenin üstünde. Evin bahçe kapısı tepenin aşağısında, oraya da iki yanı çitle çevrili ince uzun bir toprak yolla iniliyor ve oldukça dik bir yokuş, yerler de ıslak. Yokuşun sonunda, çite paralel, yan bahçe kapısı var, yolun sonu kör, aşağısı uçurum. Yolun ve kapının genişliği 1.5 motor boyu filan, yani manevra imkanınız yok. Normalde arabayla gelip dıt dıt yapıp bahçe kapısını babalara açtırıp arabayı içeri sokuyoruz. Motorla daha önceki gelişlerimde babama önceden bahçe kapısını açık bıraktırıyordum, bu sefer habersiz geldiğim için kabus gibi bir park macerası yaşadım.

Yokuşun en dibine kadar gidip motoru istop ettim. Farlarda sönünce ne halt ettiğim yavaş yavaş kafama dank etmeye başladı.İnicem ama inemiyorum! Yokuş. Yan ayağı açıyorum ama yokuş sebebiyle başaşağı durmuyor motor, zeminde çamur, ayaklık durmuyor. Sehpaya almadan ineyim diyorum, zemin çok yüksek. Geri geri gidemiyorum... Önüm uçurum.. Son çare, bir taraftan motoru tutuyorum, diğer elimle monttan telefonu çıkarmaya çalışıyorum, lahana gibi giyinikim.. Neyse babamı aradım, çıktı motoru tuttu, ben de inebildim. Kan ter içinde kalmışım.

Siz de motor üzerinde mahsur kaldınız mı hiç? Bu durumda neler yapılabilir (motoru yan yatırıp terketmekten başka)?

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok kez altında bile kaldım...Ama benden kıymetli olmadığı için resmen fırlattım... Bu dediğim mz ve ybr için di... Kawasakiyi fırlatırmıyım bilmem....:queen:

Bana oldukça eğlenceli geldi bu olay :mrgreen:

Ben olsam ; bir yandan motoru tutar, bir yandan telefonumu çıkarmaya çalışır, diğer yandan da kahkalarla gülüyor olurdum :queen:

İnsan bazen bile bile lades oluyor :mrgreen:

aynısı benim başıma geldi ,motorun ayaklığı açık geri kaçınca ,arka teker çukura geldi ,ayaklık motoru sağ tarafa doğru itiyo,ben sol taraftayım ,ne ayaklığı kapatabiliyorum,nede üzerine bine biliyorum,nede motoru haraket ettirebiliyorum iğrenç bişeydi ama ayaklığın,üreteninin ,oraya takanın felan bilirsiniz işte:)

bende bundan 2-2,5 sene önce falan dağıoğluyla birlikte(kendiside motorcu) ilk motorum olan ybr ile dolaşırken(acemi zamanlarım o önde ben arkdaa) çağlayan dere yolunda öylesine dolaşırken dayıoğlu birden çok bir yokuşa doğru döndü ve tırmanmaya başladı...bende hemen arkasından daldım tabi yokuşa ama vites 2'de kalmış acemilikten...:) tabi hal böyle olunca giderek yavaşlayan bir motor ve sonunda tır tır dedi kaldı yolun ortasında...:mrgreen:

neyse dedim bu çıkmıcak heralde zorlamayayım motoru döneyim geri aşşağı gideyim dedim ama ne çare...bir türlü dengede tutamıyorumki motoru...:mrgreen: vitese takıp istop edip inmeyi falanda bilmem acemiyiz tabi haliyle...dayıoğluda ilerde kenarda durmuş bana bakıp gülüyo tabi pis herif...:cyclopsan sonrasında korkmuş ve endişelenmiş bir şekilde can havliyle motoru devirmeden birkaç kez ileri it geri gellerle yolda zorda olsa yan dönebildim ve dönüp aşşağı inmeyi başardım...tabi indikten sonra aynaya baktığımda suratım korkudan mosmor olmuştu orası ayrı...:cherry: hey gidi günler hey...

gülerken motoru nası tutucan
afadersin o motor idrar kaçırır gibi kaçar:queen:

Syriana güldürdün beni, Allah ta seni güldürsün. Çok sakat durum. Durumu kurtarınca hissettiğin ferahlama, bir de "eve bir varsam bi daha motor mu tövbe" duyguları gibi karışık duygular, indikten sonra kurtardığın motorunu izlerken içilen orgazm sigarası...

:queen:

alemsinizya geçmiş olsun

tencere burdan okkuyunca eğlenceli geliyorda sen aynı şekilde kalsaydın artık gülermiydin ağlarmıydın bilemiyorum :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş olur öle şeyler :mrgreen:

geçen sene bende motorla giderken tel çalmaya başladı sokak arasındaydım aksamdı hava karanlıktı gelen gıdende yoktu yolun ortasında durdum :mrgreen: açtım telle konuşurken motoru tutmayı unutmuşum heralde bı baktım motor dustu bende yamuldum bırazcık tabı :p çok sınırlenmıstım ama :cherry:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yan ayaklığı neden açamadığınız anlamadım, ayaklığı açtınız da çamuramı gömülüyordu?

yok herşeyi yaptılar bi şu ayaklığa hidrolik bi sistemi beceremediler ,vinç kolu gibi uzayacak kısalacak :)

bende bundan 2-2,5 sene önce falan dağıoğluyla birlikte(kendiside motorcu) ilk motorum olan ybr ile dolaşırken(acemi zamanlarım o önde ben arkdaa) çağlayan dere yolunda öylesine dolaşırken dayıoğlu birden çok bir yokuşa doğru döndü ve tırmanmaya başladı...bende hemen arkasından daldım tabi yokuşa ama vites 2'de kalmış acemilikten...:) tabi hal böyle olunca giderek yavaşlayan bir motor ve sonunda tır tır dedi kaldı yolun ortasında...:mrgreen:

neyse dedim bu çıkmıcak heralde zorlamayayım motoru döneyim geri aşşağı gideyim dedim ama ne çare...bir türlü dengede tutamıyorumki motoru...:mrgreen: vitese takıp istop edip inmeyi falanda bilmem acemiyiz tabi haliyle...dayıoğluda ilerde kenarda durmuş bana bakıp gülüyo tabi pis herif...:cyclopsan sonrasında korkmuş ve endişelenmiş bir şekilde can havliyle motoru devirmeden birkaç kez ileri it geri gellerle yolda zorda olsa yan dönebildim ve dönüp aşşağı inmeyi başardım...tabi indikten sonra aynaya baktığımda suratım korkudan mosmor olmuştu orası ayrı...:cherry: hey gidi günler hey...

:queen: :queen: Acemilik kötü şey ya

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
PIERzig one öle ya resme bak böcek aman tanrım :)

Yan ayaklığı neden açamadığınız anlamadım, ayaklığı açtınız da çamuramı gömülüyordu?

Abisi, hem yolun ortası yüsek olduğu için iki ayağımı da yere aynı anda basamıyordum, hem de zemin çamur olduğu için gömülüyordu. Burada iki tehlike sözkonusu: birincisi motorun iyice yan yatıp devrilmesi, ikincisi de sağ taraf çok yüksek kalacağı için indikten sonra tekrar binememek korkusu... İşte o anda o berbat duygular içinde tekrar bindiğinde hiçbir yere gidemeyeceğini kavrayamıyorsun zaten.. :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bazen de ayaklık adamı aldatıyor, dün gece bana olduğu gibi, bugün gittim kırılan debyraj manetini aldım taktım ama ucuz da değilmiş 91ytl bağıra bağıra gitti:silent:

Gülüyoruz ama daha kötü de sonuçlanabilirdi, böyle durumları hafife almamak lazım, geçmiş olsun Rigel:rendeer:

hocam geçmiş olsun böyle zamanlarda koltuk değneği götür yanında ne olur ne olmaz :p

OKD

Merhabalar millet..

Dün akşam babamlara gitmem gerekti. Gece saat 21:00 filan. Babamlar köyde oturuyorlar. Evleri köyün biraz dışında bir tepenin üstünde. Evin bahçe kapısı tepenin aşağısında, oraya da iki yanı çitle çevrili ince uzun bir toprak yolla iniliyor ve oldukça dik bir yokuş, yerler de ıslak. Yokuşun sonunda, çite paralel, yan bahçe kapısı var, yolun sonu kör, aşağısı uçurum. Yolun ve kapının genişliği 1.5 motor boyu filan, yani manevra imkanınız yok. Normalde arabayla gelip dıt dıt yapıp bahçe kapısını babalara açtırıp arabayı içeri sokuyoruz. Motorla daha önceki gelişlerimde babama önceden bahçe kapısını açık bıraktırıyordum, bu sefer habersiz geldiğim için kabus gibi bir park macerası yaşadım.

Yokuşun en dibine kadar gidip motoru istop ettim. Farlarda sönünce ne halt ettiğim yavaş yavaş kafama dank etmeye başladı.İnicem ama inemiyorum! Yokuş. Yan ayağı açıyorum ama yokuş sebebiyle başaşağı durmuyor motor, zeminde çamur, ayaklık durmuyor. Sehpaya almadan ineyim diyorum, zemin çok yüksek. Geri geri gidemiyorum... Önüm uçurum.. Son çare, bir taraftan motoru tutuyorum, diğer elimle monttan telefonu çıkarmaya çalışıyorum, lahana gibi giyinikim.. Neyse babamı aradım, çıktı motoru tuttu, ben de inebildim. Kan ter içinde kalmışım.

Siz de motor üzerinde mahsur kaldınız mı hiç? Bu durumda neler yapılabilir (motoru yan yatırıp terketmekten başka)?

Kabus gibi. Hem komik, hem zor, hemde ilginç bir durum yaşamışsınız. Birde kimseyi yardıma çağramadığınızı düşünün. İşte o zaman motoru yana yatırmaktan başka çareniz kalmayacaktı. Neyse geçmiş olsun diyorum.

geçmiş olsun...
gülümsemek lazım yaa:mrgreen:
ayaklığı açtığında çamura gömülüp motorun yan yatacağı garantimiydi , bak ben olsa bunu anlayamayabilirdim:) acemiyim en niytnde:)

geçmiş olsun...
gülümsemek lazım yaa:mrgreen:
ayaklığı açtığında çamura gömülüp motorun yan yatacağı garantimiydi , bak ben olsa bunu anlayamayabilirdim:) acemiyim en niytnde:)

Tuğçe'cim, basiretin bağlanması ne demek bilirsin.. O anda hiçbirşeyin garantisi yok. Acemilikle de ilgisi yok. Tüm mesele parketmeden önce hala giderken önceden durum değerlendirmesi yapmak, plana göre akıllıca davranmak. Ama basiretin bağlanması olayı (Türkçe'miz çok güzel bir dil ya, başka dillerde basiret sözcüğünün karşılığının olduğunu hiç ama hüç zannetmiyorum..! :) ) başa gelince salak salak sağa sola bakmak durumunda kalıyorsun...

PIERzig one öle ya resme bak böcek aman tanrım :)
Senin monütörün pis bi kere böcükler basmışş ::miiz:: Ya da gözlerin karıncalanmış :queen:

Bu arada yan ayallığa fazla güvenmem,tam kapanmamış oluyor bazen,ayaklığa bıraktıgında üzerine geliveriyorrr motor :) Bi iki kere oldu sonra daha dikkatli açıyorum artık yan ayaklığı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar