MOTORDAN GELEN SES BU SES NEYİN İŞARETİ (VİDEOLU)

Demek istedigim oyle degildi tabi...
Adam geliyor yardim istiyor seferber oluyoruz,sonra ne gelen var ne giden... Bundan bahsetmek istedim..
Konu sahibi kardesim de subap ayari ile bitecegini dusunuyor hala...
Rulman bozuldugunda ayar yapamayacaksin...degisim gerekecek....
Para senin,motor senin..
Ben sadece ekmek yerine pasta yemeye calisan tamircilere karsi cabaliyorum...

samet abi tamamen haklısın ancak oraya motoru bu şekilde nası gotırıyım abı gozunu sevıyım zaten oglen calısıyorum nasıl yapıyım allah askına yakında 300-500metre yakında olsa gıtmezmıyım yemın ederım gıderım guvenmek yeter yemın edeırm burdakı şerefsizler kazancagına adam gıbı bırı kazansın şerefsiz dıyorum cunku 5gundur motor yatıyor ust kapagını bıle acmadı hergun soz verıyor ertesı gune yok 5gundur motora bakılcak daha hergun oraya goturup otoparka getırdıgımle kalıyorum mahcupmus onun mahcuplugunu artık

bu motorcu sen yokken bişeyler yapıp sana alakasız bir fatura bile çıkarabilir..
yanında değilken söktürme motoru...yanında dur ama sana 10 liralık parçayı 100 lirada dese diyecek bişeyin kalmaz ki..
Çok mu uzak sana Serkanın yeri??bir anadola filan atıp 20-30 bişeyler versen götürmezlermi?? araştır biraz bence...
Öğlen götürme,akşam mesain bittiğinde götür..Ara Serkanı bir saat ayarlayın ,kamyonetçi tanıdığı vardır belki ondan da yardım iste...
senin yerine ben hhuylandım bahsettiğin tamirciden...

abi 20-30tlye gıdıcekse gıtsın benım cocuklukdan berı olan arkadasım ılgılenıyor motorcuya goturuyor falan ben calıstıgım ıcın motorcu telefonda konustuk adam motoruın kapagını acıcak arızayı solıcek 20-30tlye arızayı ogrenmıs oluruz en kotu napalım krank mili egzantrik mili baktım fiyatlarına ama napıyımkı abi sen bişey soyle ben ıstememmı guvenılır ıbırne gıtmek ole bı soyluyonkı motordaki sesi goruyon nası surıyım bole :D bn masrafdan kacmak ıstıyorum fakrındaysan cebımde toplasan 200 tl var motor daha yuksek bişey cıkarırsa napcam dıyorum 20 gun var aylıga daha sen kamyonetle gotur dıyon en aşşağı 50tl orda gıder bıde motorda masraf cıkarsa yandım sen düşün yaptıramadıgı farzedelim motor nasıl donce k:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------

yinede kendı motorun gıbı ılgılendıgını gorebılıyorum abıcım cok sagolasın emın ol tum soyledıklerını dıkkate alıyorum ancak elde olan şartları gorebılıyorsun anlatıyorum işte :D

tamircinin sana arızayı 20-30 tl ye doğru olarak söyleyeceğine inanıyorsan (ki ben sanmıyorum) sorun yok..
kamyonette 50 istiyorsa zaten 30 u vermeye razısın,20 daha ver götür derim..sonrasında karlı çıkarsın.

Ama şartlar seni bağlar,hakkında hayırlısı ne ise o olsun....

hocam adamın dedıgını aynen soyluyorum adam 20-30 tlye motorun kaapgını acarız arıza dırek onumuze cıkarsa soylerım yoksa motorun tamamen ınmesı gerekır oda 80 100 tl cıvarı falan dedi neyse yarın acsın hocam zaten yuksek maliyet çıkarırsa ozaman bunu dusunmek lzım adam 30-40tlye işi cozulur derse ses falan gıderse boşa konusmus oluruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar