MOTORDA MARŞA BASINCA ELEKTRİĞİN GİTMESİ

merhaba ben vitello vt sport 100 kullanıyorum son zamanlarda ustalara güvenemiyorum ve sizden şu konuda yardım almak istiyorum
motorsikletimin marşına bastiğimda göstergeler farlar stop lambası fln gidiyor 3,4 n sonra geri geliyor motoru çalıştırdıktan sonra seyir halnde iken ise motorsikletin yine farları stop lambası göstergeler kesik kesik yanıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Akü bitik yada kutup başlarında oksitlenme temazsızlık gibi durum söz konusu.

çok özür dilerim birşey eklemeyi unuttum marştan tık diye ses geliyor ve sonra ışıklar gidiyor

saolun yarın denerim iyi gcler
:king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------

teşekkürler senin dediğini yaptım açtım aküyü sadece - kutup değil ikii kutupta neredeyse çıkacakmış sızktım ikisinide düzeldi

bende de olmuştu ama aküden değil sigorta kesiyordu git gel oluyor sonra sigorta tmamen gidiyordu. istersen oda da baktır

çok özür dilerim birşey eklemeyi unuttum marştan tık diye ses geliyor ve sonra ışıklar gidiyor

Akuden çıkan kabloları takip edin. Ya akude yada Mars rublesinde temassizlik var. Cit sesinden bunu anlayabilirsiniz.

Bu gibi durumlarda ayak pedalı yada vurdurma ile motor çalışır. Korna ve far güçsüz çalışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar