(arkadaşlar neye güvenerek isviçre sigortanın kaskosunu önerebiliyorsunuz!!!
ben sigortacıyım ve 3 sigorta şirketinin acenteliğini yapıyorum. isviçre sigorta 250 cc altındaki motorlara kasko yapmıyor! + 250 cc üzerine ise hırsızlık teminatı vermiyor. (yanlış bilgi)
bu yüzden isviçreyi asla önermem bir isviçre acentesi olarak(hangi acente?)...güneş ile axa oyak 'a gelicek olursak bu 2 sigorta şirketi kasko yapmıyor motorsikletlere.sadece benimde yaptıracak oluduğum anadolu sigorta var fakat şartlarını okursak full kasko çok kapsamlı birşeydir...anadolu sigortada bile hırsızlıkta %75-%25 muafiyet uyguluyor yani herhangi bir hırsızlık hasarında hasarın %25 ini cebinizden ödüyorsunuz. koç allianzı bilmiyorum ama bir sigortacı olarak size tavsiyem poliçe yaptırmadan önce genel şartlarını okuyun sonra üzülürsünüz! )
Sevgili burce,
Yazdıklarının İsviçre Sigorta bölümü tamamen hatalı yazılmış diye düşünüyorum.Ya da yanlış bilgi sahibisin
İsviçre sigorta 150 cc motorlara bile sigorta yapmaktadır.Herhangibir muafiyet uygulaması yoktur. Hırsızlık kilit altı şartı aranmadan teminat olarak verilmiştir.Küçük cc motorlarda fiyatların yüksek olmasının sebebi çalınma risklerini yüksekliğidir.
FULL+FULL kasko sadece sadece İsviçre Sigorta'da mevcuttur.Lütfen yazdıklarımızın insanları yönlendirdiğini untmadan doğru ve tam bilgi verelim.
Detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlara telefonun herzaman açık
Sağlıcakla kalın,
sevgiler
not:
(Burce bu arada hangi İsviçre Sigorta acentesinin çok merak ettim.)
Murat Taşcı
livinglegend
vstrom dl 650
MRT Sigorta(Risk Yönetimi ve Sigorta Danışmanlığı)
532 5-774-774
www.mrtsigorta.com