Motorda Kasko

MOTOR KASKOSU HANGI SIRKETTEN ALINMALI?

• ANADOLU SIGORTA

Oy: 0 0.0%
  • BASAK SIGORTA

• KOC- ALLIANCE

• AK SIGORTA

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .
Kasko Sigortasi Olanlarin Dikkatine!!!!

BİLİYORMUSUNUZ SENE BAŞINDAN BERİ 2. EL ARAÇLARDA MEYDANA GELEN BÜYÜK DÜŞÜŞ NEDENİYLE YAPTIRDIĞINIZ KASKO BEDELLERİ ARABANIZIN RAYİÇ DEĞERİNDEN YAKLAŞIK %25 DAHA YÜKSEK KALMIŞ BULUNMAKTADIR. MEVZUATA GÖRE SİGORTA ŞİRKETLERİ MÜRACAATINIZ DURUMUNDA ALDIKLARI KASKO ÜCRETİNİN YAKLAŞIK 1/4 'ÜNÜ İADE ETMEK DURUMUNDALAR. ÖRNEK OLARAK SENELİK BİR MİLYAR LİRA ÖDEME YAPTIYSANIZ 250 MİLYONA YAKIN PARANIZI İADE ALABİLİRSİNİZ. İLGİLİ MADDE AŞAĞIDA. İNANMADINIZ MI? EN AZINDAN SİGORTACINIZA BİR TELEFON EDEREK DURUMU ÖĞRENMEK İSTEMEZMİSİNİZ??? TELEFON ETTİĞİNİZDE LÜTFEN ARABANIZ ÇALINIRSA SİZE NE ÖDEME YAPACAKLARINI DA SORMAYI UNUTMAYIN. (Büyük harfler için kusura bakmayın. Başka bir yerden kopyaladim)

KARA TAŞITLARI KASKO SİGORTASI GENEL ŞARTLARI A.7. Aşkın Sigorta
Sigorta bedeli sigortalanan menfaatin değerini aşarsa sigortanın bu değeri aşan kısmı geçersizdir.Sigorta süresi içinde haberdar olan sigortacı bu durumu sigortalıya ve sigorta ettirene ihbar eder ve sigorta bedelini ve primin bu aşkın bedele ait kısmını indirir ve fazlasını sigorta ettirene iade eder.

ben 2006 f 650 gs aldım ve 1.050 ytl ye sigorta yaptırdım isviçre sigortaya.açıktan çalınma teminatı veren tek sigorta o.biraz pahalı ama hizmet çok iyi.

ben 3 motoruda kaskolattım , 8 eşit taksitlerle ödüyorum , KoçAlyans'la çalışıyorum , çok memnunum , fiyatlarıda diğer sigorta şirketlerine göre daha iyiydi , örnek vermek gerekirse aksigorta sıfır bir hayabusayı 4buçuk milyara kaskolarken , koçalyansa 1741YTL ödemiştim .

Bende Keeway Arn 125'imi kaskolatmak istiyorum lakin hiçbir firmanın web sitesinde bununla ilgili bilgi edinemiyorum! Trafikte olduğu gibi sigortacılıktada motorlara 2. sınıf muamelesi devam ediyor anlaşılan.. İlginç tabii..

kasko

Arkadaslar motorumu kasko yaptırmak istiyorum . bildiğiniz bir yer yada tanıdıgınız birisi varmı ?

Arkadaşım eğer motorun 250 cc ya da üzerinde ise Koç allianzı tavsiye ederim. Piyasada en uygun fiyatı veren o. Amam 250 altında ise dışarıda çalındığı taktirde muhafiyet uyguluyor. O yüzden 250 cc altındaki motorlar için işviçre sigorta daha iyi bir çözüm. Hiç bir şekilde muhafiyet uygulamıyor ama fiyatı koç allianza göre daha yüksek...

bende KoçAlyans'la çalışıyorum , memnunum , kasko ücretleride piyasaya göre oldukça makul artı peşin fiyatına kredi kartlarına taksitte yaptırabiliyorsunuz .

cbr600f kasko 2milyar

motor almak icin bayiye gittim.tabii kredi cekicem kasko sart.kasko parasi 2 milyar dediler sok oldum.sizce bu normallmi daha ucuza yaptircagim bi yer varmi.motor isteyen adama bu yapilirmi?:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohaaaaaaaaaaa,çüşşşşşşşşş ya kasko fiyatları bu kadar yüksekmi yavvv.

bu fiyati bana fenerbahce stadinin karsisindaki honda bayi verdi onun yalancisiyim.ayrica ben direk motor almaya gittim adam bu konuda yalan solmes sanirim.ama sinrim cok bozuldu.
axa oyakta calisan bi arkadasima sordurdum oda ayni fiyata yakin bisi verdi.
30 milyarlik bi arabanin kaskosu 800 mil gibi tutarken 14 milyarlik bi motorun 2 kati hatta 3 kati olmassi cok haksizlik.
resmen firmalar biz motorlara kasko yaptirmak istemiyoruz gibisine bi fiayt cikarmislar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorun düşme riski olduğu için sigorta şirketleri çıtayı çok yüksek tutuyorlar..Bide tabiki motorların parçaları otomobillere göre çok daha pahalı..motorun bir lastik fiyatına otomobile 2 lastik alırsın..CBR nin bi sinyalı125 lira ..Ne kadar kazzık olduğunu biliyoruz o sebepten kaskolar uçuk fiyatlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaa resmen bu fiyatlarla bizleri kazıklıyolar.allah bilir cbr nin 1 sinyalinin maliyeti 5 ytl ye geliyodur.ama adı üstünde TÜRK İŞ(turkish)

peki arkadaslar ben bu fiyati daha asagi cekemesmiyim. mesela dusuk kapsamli kaskolar filan yokmu.
ayrica bu forumdaki motor kulan arklarin herkesi kaskosu varmi yoksa araba kadar onemsenmiyormu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben kasko yaptırmıyorum Hayatım boyu rabbime bin şükür sadece 2 defa kaza yaptım onlarda ufak çaplı..Zaten kuraldır düşen motor SATILIR....

bu konuda bede geçenlerde bir konu açmıştım....Sonuç maaaalesef kaskocular motorcuları kazıklıyor kardeşimmm..:pale:

yok çalınma riski yok kaza riski yok yedek parça...bu ülkede araba mı motormu daha çok çalınıyor?????
parça pahallıymış golf ün sigortası 900 ytl dikiz aynası 560 ytl eeeeeee sonuç???
biz kekiz o zaman...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar