motorcuya doğum günü hediyesi ne alınır ?

Yakın zamanda arkadaşıma doğum günü hediyesi almam gerek :) malum oda ben gibi motorcu :) yamaha yzf r125 motoru var... Öğrenci iŞi Sizce ne gibi bir hediye alabilirim ???

Hediye alırken hep önceliğim ihtiyacı olan bir şey almaktır. mesela eşime yeni bir kask almıştım doğum gününde. Sende onun ihtiyacı olabilecek balaklava anahtarlık dizlik bellik kask eldiven gibi bişiler alabilirsin :)

Bence koruma ekipmanlarından bir parça alabilirsin.. Yada sen bilirsin :)

Ögrenci işi,bir çift yazlık eldiven veya gece sürüşü için şu sarı gözlüklerden olabilir.

Motosiklet kullanmaya başladığımdan beri gelen doğum günü yılbaşı ıvır zıvır günlerin hediyeleride değişti haliyle :p

Scooter ımı almadan önce zincir ve 10 40 castrol motor yağı hediye olarak gelmişti. Bu yılda doğum günümde 5litrelik su bidonu dolusu benzin di :cherry: bakalım yakında varyatör kayışı gidon topuzu falanda getiren olacak mı :p

Bir öneri bence maket motosikletlerden alabilirsin hem eskiyip atılmayacak kalıcı bir hediye olur hemde maddi anlamda seni çok zorlamaz

cevap veriyorum: kask vizörü, gidon topuzu, jant şeridi, yazlık eldiven, sis farı, balaklava, anahtarlık... aklıma gelenler bunlar. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
10-40 Castrol yağ al...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler adam öğrenci işi diyor, siz ülkedeki en pahalı sıvıyı öneriyorsunuz :santa:

motorsikleti olan bir yakinim, yasi baya var. maketlerden yakiniyordu. herkes ayni hediyeyi aliyormus. hani su el yapimi tel chopperlar var ya :)

hani enduro ya da scooter olsa neyse - bence :)

Bana hangi hediye alınırsa en çok sevinirim sralaması;
1-Akrapovic eksoz
2-Model motosiklet
3-Kask yada mont
4-Motorcu takım çantası

:)

Bir tane de ben söyleyeyim parlatıcı al ( pasta-cila ) gibi birşey hem biraz farklılık olur. Motosikletinin parladığını görünce mutlu olacaktır. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar