motorcunun yenı dusmanı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaslar bu basur denen ıllet cok fena yahu yanı neredeyse motora bınemıcem arastırdım doktorlar atlı sporlar bisiklet ve motor sporları etken olabılıyomus aman yedıklerınıze oturup kalkmanıza dıkkat edın coook zor coook:pr:

Artık tedavisi çok kolay diye biliyorum..:silent: Hatta lazerle falan hallediyolar sanırım.. Acil şifalar dostum... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun abi.....O nedir ben hiç bişi anlamadım ,,,yoksa ben çokmu cahilim...Allaha şükür çellik gibiyim hiç dinlenmeden 1 haftada 10,000 Km yol yapabilirim.....................Sponsor yokmu Sponsor..................

sadece motorcular basur olsaydı 2 yılda türkiye'de basur kalmazdı. adamlar kesiyo biçiyo hala hastalar bitmiyor. doktorun sallamış. tamam, bisiklet, motosiklet ve atçılarda olabilir ama çok da sık değil.

geçmiş olsun
akraba da vardı amelyat oldu valla
sorun kalmadı tavsiye eder acil şifalar dilerim

bendede vardı bold building yapanlar bilirler yarışma diyeti yaparken malesef basur yani hemoroid hastalığına yakalandım arada bir nüksediyor fakat kesinlikle çok oturmakla bisikletmotosiklet gibi araçlara binmekle oluşumunun bir alakası yok

Yediğiniz ve içtiğiniz kuru ve lifli gıdalar olursa örneğin tavuk eti gibi olmaihtimali var ama çok düşük bir ihtimal ben tam 2 ay boyunca yağ yüzü gormedim ve o 2 ay boyunca 4 parça gıdadan başka birşey yemedim en sonundada hemoroid oldum

Podyumlarda gördüğünüz body cilerin çoğunda malesef bu hastalık vardır ..

siz kaç motorcuda basur gördünüz? motora biniyor diye kimse basur olmaz. bbaday'ın dediği gibi ne zaman kabız olursanız o zaman basura davetiye çıkarırısınız.

water kardeşim sen neden her cevaba cevap yazıyosun varsa senin de böyle bir problemin paylaş bizimle rahatla :p

şuraya 12 mesaj yazılmış 4 ü senin insaf:queen:

heueheuh yoksa varda yazmıyomu diyorsun:queen:

body building deyincede ağlıyacam birazdan yazmıştı:p :

water ın demi:queen: olmaz mı bak mete han onun tuvaletteki resmini koymuşta aklıma geldi. mesala bu msn de diyelim tuvalete gidiyo yarım saatte gelmiyo neden. 15 dakika da iş görüyo 15 dakika da hemoroidleri topluyo:p :queen:

hiii duymasın valla bize çok kızar şimdi konu dışına taşındıya görmüyodur vah vah vah ondada varmış demekki bizde hemoroidli motorcular MT kurarız nolcak sadece bizden olanları kabul ederiz :queen:

5x, bakıyom sınav bitti dağıtmaya başladın yine. liselere giriş miydi bu senin sınav? :queen:

ahanda belge demekki dediği doğruymuş :queen:

fdfdfdf6bs.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar