motorcunun yenı dusmanı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ay cok eglendırdınız benı dötümün acısın unuttum bırden eheheheheheh

watercolours' Alıntı:
sadece motorcular basur olsaydı 2 yılda türkiye'de basur kalmazdı. adamlar kesiyo biçiyo hala hastalar bitmiyor. doktorun sallamış. tamam, bisiklet, motosiklet ve atçılarda olabilir ama çok da sık değil.

:cat: :cat: :cat:

Ameliyat kolayda sonrası için arkadaşım olmuştu,biraz acı çekebiliyomuşsun.Acil şifalar dilerim.

TÜrkİyede NÜfusun %70 İnden Fazlasinda War Bu Rahatsizlik. Kİmİsİnde Aktİf DeİlmİŞ. İlerleyen Yaslarda Cikyiormus. Bİ Arastirma Okumustum.
Ayrica Hİc Bİ Zaman Tamamen Gecmİyo Bu Meret. Amelİyat Olup İlaÇli Suya Oturuyosun Ama. İlerleyen Zamanlarda Tekrardan Olusmayacagini Garantİ Etmİyo Doktorlar ?

%70? muhahahaha. gazete araştırması mı bu? gazetelere baksak 10 yıl önce kanserin tedavisi bulunmuştu. ayrıca ilaçlı su falan yok, sıcak suya oturuyorsunuz. posalı yememeye devam ederseniz tekrarlar tabii ki.

Bİlİmsel Bİ Arastirma Bu.
Bİzİm Ülkemİzde Cok Sik Rastlanan Bİ Hastalik.
Ayrica Genetİk Oldugu İcİn Artiyo Bu Oran.
Aİlede Bİrİnde Warsa Sendede Oluyor Gİbİ

Basİt
Google Da Hemoroid Yada Basur Yaz Arattir.
Doktorlarin Sİtelerİ War Amelİyatlari Bİle Fotolarla GÖsterİyorlar Falan
Sirf Bu Hastalik Üzerİne Kurulmus Muayenehaneler Ve Genİs Kapsamli Sİteler War
Kesİn Bulucaksin ?

internette yazılan her istatistiği doğru kabul edemezsin. belirli bilimsel siteler vardır. orada görürsem türkiye'de hemoroid %70 diye, o zaman inanırım. onun dışında "şu enstitü çalışma yapmış, şunda şu kadar şey varmış" türünden şeylere inanmayın. o kadar bilimsel içerikli bir çalışmaysa bilimsel olarak yayınlarlar zaten.

herkesin tek tek bi tarafına bakmışlar demek ki bilimsel olarak itiraz etme her şeye:mrgreen:

Ben Edİyorum ?
KİŞİden KİŞİye DeĞİŞİr Bu
Sİz Etmeyİn Olsun Bİtsİn ?
Şİmdİ BaŞliĞi %70 DoĞrumu Yanlismi Tartirmasina Cevİrmenİn Ne Alemİ War
Ben Burdayim Modunda Cevaplara Gerek Yok
BÜyÜksÜn Tamam ?

:mrgreen: :mrgreen:
neden ediyosun anlamadım ki itiraz mı ediyosun ben onu water a söylemiştim

başka bi şey varsa söyle

ben sayı abartı diyorum. motoculara özgü birşey de değil diyorum. birisi çok güzel açıklamış nedenlerini. bundan kaçınmanın en iyi yolu, motora binmemek değil, posalı yemek ve kabız olmamaktır. şimdi aklıma geldi. kimde çok olur bu basur derseniz, kronik kabızlığı olanlarda daha fazla görülür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar