motorculardan korkuyorum kardesim bu ne rezalet

Barış abi sende kask takmıyordun değilmi...ondan bi coşku seli oldu galiba...malum yazlık muhit ya...mazeretiniz var...:p

ahahahah.Abi en azından varlığı yokluğu bir tırt kasklardan al.Zaten geldin başlığa son teşhisi koydun.Şimdi bir de polisler tanıdık zaten dersin.

:bounce: hava 1500
:queen:

İnanın şehir içinde motorculardan korkuyorum. ha şimdi yanlış anlamayın ben de motosiklet kullanıcısıyım ama kendime motorcu diyemem. ama kendine motorcu diyen ve akrobasi yapmayı amaç edinmiş hayvanlar dolu trafikte. kendimi onlarla aynı kategoriye koyamam. ne zaman eğitileceğiz merak ediyorum. arabalardan çok onları kontrol ediyorum. arabaların arasına giriyorlar, kask takmıyorlar, beni bile şeridimden çıkartmaya çalışıyor adamlar. korkunçlar. bunlardan sakın kuryeci pizzacı arkadaşlar çıkarılmasın. her türden insandan hayvan var. motosiklet demek herşeyi yapabileceğinizin vizesi değildir. iki tekerlekli kardeşim sonuçta. motorlar motorlara giriyor bu ülkede, inanılır gibi değil. şeridinizde gidiyorsunuz bir bakıyorsunuz ters yönden bir motosikletli geliyor. ters yönde trafik sıkışmış adam terse girmiş 80 le geliyor yara yara. valla kaç kaza atlattım böyle anlatamam. kaskımdan dizliğime kadar tam çıkarım her zaman. ama artık ne kazalara şaşırıyorum ne zihniyetlere. lütfen dikkatli olun düzgün mantaliteye sahip arkadaşlar. çok hayvan var. kendinize hiçbir zaman güvenmeyin hele motorcu denen arkadaşlara hiç güvenmeyin. tersten de çıkarlar havadan da. böyle giderse gerçekten satacağım motosikletimi.

arkadaşın saydığı hayvanlıkları yaptım...yapmayada ara ara devam ediyorum...plakam kapalı olduğu andan itibaren bi kere kırmızı ışık filan tınlamıyorum...makas desen motor camiasının kaçınılmaz hareketidir...zigzag...sadece akrobasi yapamıyorum...kendi insiyatifim doğrultusunda hatalar zinciri devam ediyor tabi...grup sürüşlerinde daha insaflı ve örnek motorcu maskesini takarak efendi efendi gidiyorum...ağır abilik yapıyorum ki göze batmayayım...sabah trafiğinde elim kornada arabaları taciz ediyorum...dikkatli olmaları ve varlığımı hissettirme adına...farkedilmek için...sabah biraz daha fazla uyumak veya sallanmanın bedelini işe yetişmek için ayılık yaparak insanlardan çıkarmaya çalışıyorum...ama işim yoksa rahat rahat sürüp turluyorum ve plakam açık oluyor... ha bu arada a2 de hak getire...yok...ben bir canavarım farkındayım...ama bu yaz ehliyeti alıyorum kısmet olursa...daha dikkatli olmak için çabalayacağım...

bu bir itiraf mesajı olsun...:p

o değilde millet ben belediye otobüslerinden çok fena tırsıyorum.Adanakiler turbolu(ciddiyim).Böyle gaza abanınca fiyuuu diye ses yapıo.Amortisörlerde havalımıdır nedir tıss tısss hön hön diye geliyorlar.Adanada en doğru araç kullanan şoförler belediye otobüslerinde olmasına rağmen alamıyorum kendimi korkuyorum.Renkleride kırmızı zaten KAN kırmızısı.Damarlarıma adrenalin pompalanıyor görünce.Zamanla geçermi acaba?
Not:motosiklerden hiç korkmuyorum.Ama bisiklerden biraz yayalardan bisikletle otobüs arası korkuyorum.Birde ışıklarda stres oluyorum.Işıkları sopayla vandallayıp millet şaşkınlığını atamadan geri motora atlayıp kaçasım geliyor.

Adanakiler turbolu(ciddiyim).Böyle gaza abanınca fiyuuu diye ses yapıo.Amortisörlerde havalımıdır nedir tıss tısss hön hön diye geliyorlar.Işıkları sopayla vandallayıp millet şaşkınlığını atamadan geri motora atlayıp kaçasım geliyor.

harika anlatımm koptum yaaa :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

o değilde millet ben belediye otobüslerinden çok fena tırsıyorum.Adanakiler turbolu(ciddiyim).Böyle gaza abanınca fiyuuu diye ses yapıo.Amortisörlerde havalımıdır nedir tıss tısss hön hön diye geliyorlar.Adanada en doğru araç kullanan şoförler belediye otobüslerinde olmasına rağmen alamıyorum kendimi korkuyorum.

Renkleride kırmızı zaten KAN kırmızısı.:queen:

Damarlarıma adrenalin pompalanıyor görünce.Zamanla geçermi acaba?
Not:motosiklerden hiç korkmuyorum.Ama bisiklerden biraz yayalardan bisikletle otobüs arası korkuyorum.Birde ışıklarda stres oluyorum.Işıkları sopayla vandallayıp millet şaşkınlığını atamadan geri motora atlayıp kaçasım geliyor.

sen boğa hesabı kırmızı otobosları görünce dayanamıyon galiba...ışıklarda kırmızı...galiba kırmızı ile alakalı bilincaltında bir şeyler var...:p

Geçen gün,sürekli bizim cafeye takılan bir 17 yaşlarındaki bir ardaşın cafenin önüne 150cc scooter ile geldiğini gördüm.Sadece gelmekle kaalmadı gidip geliyordu.Yerinde duramıyordu.Altındaki motoru ne sanıyorsa :) Kafa yapmalar,artislik patinajlar.Birgün sonra nemi oldu.Şuan ayağını aksayarak dolaşıyor,artçısı ise boynu kırıldığı için hastanede...

FMS

Arkadaşlar motora başlamak isteyen biri olarak anlattıklarınızdan dehşete kapıldığımı söylemek istiyorum.uzun yıllardır araba kullanıyorum ve maalesef kuryecilerle ve pizza teslimatçılarıyla trafikte sıklıkla karşılaşıyorum.Ben açıkçası motorcular hakkkında bi genelleme yapmak istemiyorum benim için motorcular bu makineye insan gibi binenlerdir trafikte onlara sonuna kadar arabamla saygı gösteriyorum ve yol vermeye dikkat etmeye gayret gösteriyorum.Başımdan geçen iki olayı anlatıcam bir akşam iş dönüşü tek yön bir sokakta ilerlerken karşıdan scooter üstünde iki arkadaş son sürat tersten geliyorlar beni gördüler fakat hiç istiflerini bozmadan üstüme aynı şekilde sürmeye devam ettiler ben frene bastım sağa çektim durdum yanımdan sırıtarak geçtiler arkamı döndüm hangi pizza firması olduğunu okuyamadım.Bir diğer olaysa apartman park yerinden çıkarken bir anda bahçe duvarıyla arabanın arasına bir pizzacı girdi nerden çıktını bile anlamadım.Napıyosun diyince acelem var abi diyo yani orda başına bişey gelse hastanede yatacak belki eline ne geçecek merak ediyorum.Benim burdan söylemeye çalıştığım şu bence iki tür motorcu var biri Tek teker ramço gibileri (bi kere nickname sakat ve yanlış).Tek teker ramço şunu bilmiyo galiba o üstüne bindiği şey iki tekerli tek tekerli olanlar sirklerde palyaçoların altında oluyo.Diğer grup ise motorunu efendi efendi herkese saygılı bi şekilde kullanan bilinçli motorcular.Tek teker ramço bence motorunu satsın en azından -1 olur rakam.

ben arkadaşın dediğine harfiyen katılıyorum, zaten daha önce de benzer fikirlerimi forumda yazmıştım.o zaman da kuryeci, paket servisçi arkadaşlar demediklerini bırakmamışlardı.benim fikrim halen aynı.o zaman da demiştim şimdi de diyorum "mazeret aramayın, hatalısınız (yarası olan arkadaşlara lafım)"
kimse para kazanacak, heyecan yaşayacak, hava atacak, zevk alacak diye benim yada sevdiklerimin canına kast edemez yada bu riski arttıramaz.arkadaş aslında çoğumuzun içinden geçenleri sansürsüz bir şekilde söylemiş.bence iyi ki de söylemiş çünkü emin olun üslubu bu derece sert olmasa kimse bu konuya dikkat etmezdi.
"evet, aynı fikirdeyiz"
"vah vah, üzüldüm, sen boşver takma arkadaşım"
mesajları yazılırdı bir kaç tane ve olay kapanırdı, taa ki yeni biri aynı tarz bir konu yazana kadar.tarih düzelmez sadece tekerrür ederdi yani.
sonuç olarak bu hayatımızla alakalı bir konu.siz hayatınızı riske sokan birisine ne kadar saygılı olabilirsiniz?önce bu soruyu kendinize sorun sonra arkadaşı yerin.
çağımız olmuş kibarlık çağı.her lafımızda "aman kibar olalım" "aman kimseyi incitmeyelim" diye diye çok önemli konulara bile gereken cevabı veremiyoruz.ben buna her zaman karşıydım, şimdi de karşıyım.
çünkü aynı zamanda çağımız "vurdumduymazlık" çağı. birisini rahatsız etmeden bir şey söylediğinizde o laf bir kulaktan girip öbür kulaktan çıkıyor.
arkadaşım sana katılıyorum, bu tarz insanlara sırf motor kullanıyorlar diye "kardeşim" de demiyorum bazı arkadaşların söylediği gibi.benim kardeşim dediğim adam benim, sevdiklerimin sağlığını, canını riske atıyorsa ben ona senin dediklerinden de fazlasını der ve yaparım.
unutmayın ki elimizde "sadece" tek bir yaşam hakkı var.gitti mi biter.bunun mazereti de olamaz.

arkadaşım sen ben kask taktım diye ölmedim demişsin.artçım için 2. kask da taşıyamam, sıcak, mıcak ıvır zıvır bir sürü şey demişsin.yani sen kask tak korun, artçının önemi yok, o ölebilir mi demek istiyorsun???
sana lafım sadece şu olacak.
hayata bahane gösteremezsiniz.hayat mantıklı da değildir.hayat tektir, tek şansınız vardır.mantıklı insan bu lafların bilincinde olur ki hayatın mantıksızlığının bir nebze önüne geçsin.

hay yarabbim ya banane ya bindirmesen ağlar bindirsen düşer.motorum mu var zaten haşat durumda. ben nasıl taşıyam ya motorum musait diil binmesin a.g

harika anlatımm koptum yaaa :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hahaewhehhehehe* puhahahahhahaha fiyuuu tıss tıss :cherry::cherry::queen:

Son düzenleme:
ahahahah.Abi en azından varlığı yokluğu bir tırt kasklardan al.Zaten geldin başlığa son teşhisi koydun.Şimdi bir de polisler tanıdık zaten dersin.

:bounce: hava 1500
:queen:

dostum kask takıyorum ama klipsi sıkmasın diye gevşek...yani kafam rahat etsin diye...dizlik takmıyorum...hem rahatsız ediyor hem depo çiziyor...üstte bir Held mont var...havalar sıcak...artık montuda giymem kısa kol sandalet ve bermuda şortlarla beni görürüsün fotolarda...yani övünmek için yazmıyorum...sadece kurallarıyla oynamıyorum...bi tarafım sakatlansa ne yaparım ne ederim düşünmeden hareketler bunlar...Allah sonumu hayır etsin...yavruma bağışlasın beni...ne diyim...eşşeği sağlam kazığa bağlamıyorum ...işi ciddiye almıyorum...sonumu iyi görmüyorum...2005 te sağlam kaza yaptım...ders olmadı...ama düştüğüm yer Hyundaı accent ön kaputun üstüydü...canım pek yanmadı...o düşmemde yere düşsem bi tarafım rahat kırılırdı...sonra kazalar oldumu ah vah ederiz...iycek bir şeyim yok aslında...hatalıyız...

sen boğa hesabı kırmızı otobosları görünce dayanamıyon galiba...ışıklarda kırmızı...galiba kırmızı ile alakalı bilincaltında bir şeyler var...:p

Abi psikolog olacak adammışsın.Ben nasıl düşünemedim.Bu gece başlıyorum tüm otobOsları yeşile boyayacam.Kırmızı ışıklarıda kırayım mı napayım.Yeşile boyamaktan iyidir.Anlarlar herhalde diğer ikisi yanmıyorsa kırmızı yanıyodur.:wiinkk:

Tişkür:rendeer:

(Çoklu alıntı yapmayıda öğrendimya sırtım yere gelmez)

Abi psikolog olacak adammışsın.Ben nasıl düşünemedim.Bu gece başlıyorum tüm otobOsları yeşile boyayacam.Kırmızı ışıklarıda kırayım mı napayım.Yeşile boyamaktan iyidir.Anlarlar herhalde diğer ikisi yanmıyorsa kırmızı yanıyodur.:wiinkk:

Tişkür:rendeer:

(Çoklu alıntı yapmayıda öğrendimya sırtım yere gelmez)

psikiyatriyi diplomasız çözdük ama bi çoklu alıntıyı öğrenemedim...:p

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hay yarabbim ya banane ya bindirmesen ağlar bindirsen düşer.motorum mu var zaten haşat durumda. ben nasıl taşıyam ya motorum musait diil binmesin a.g

arkadaşım o zaman tatlı bir dille ikna et arkadaşını veya kardeşini, işte kim olursa.
sen ben çevremize anlatıcaz bilinçlendiricez ki sonra sorunlarla uğraşmayalım.
veya kıy biraz parana, tamam lazer, arai alma ama bir artçi kaskı bulundur evde çan ç.in çon olmayan ama hesaplısından bir tane.binmek isteyen olursa bir fileye takar öyle gidersin arkadaşının yanına.
durum budur yani...

sağlam kaza yaptım...ders olmadı...ama düştüğüm yer Hyundaı accent ön kaputun üstüydü...canım pek yanmadı...o düşmemde yere düşsem bi tarafım rahat kırılırdı...

Abi allah korusun da eğer maazallah yandan çarpacak olursan opel combo mu pejo partner mi neydi tam emin değilim ama onlar pek datlı.Arabayı yumoşlamı yıkıyorlar nedir:mrgreen:

luxor hele bi motora binmeye başliim dediğini dikkate alacam. gnusher yeri yumoşla yıkamaya kalksan yumoş yetmez en iyisi önlem almalı.

ya mete_han abi çoklu alıntı şöyle. alıntının yanıonda sayfa işareti gibi bi buton varya hangi mesejları yapacaaksan onlarınkine tıklıcan en sonunda alıntı dicen

Abi allah korusun da eğer maazallah yandan çarpacak olursan opel combo mu pejo partner mi neydi tam emin değilim ama onlar pek datlı.Arabayı yumoşlamı yıkıyorlar nedir:mrgreen:

eğer bi aracla kafa kafaya çarpacaksam veya kaçınılmaz birçarpışmaysa kendimi atmak için refleks yapabilirim...ama yandan çarpmalar süratteyken düşmeler beni korkutur...:pale:

Bir kiz ve bir delikanli, bir motosikletin üzerinde
180 Km hizla
gidiyorlar ve aralarinda söyle bir konusma geçiyor;
Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum
Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli
Kiz : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum
Delikanli : Peki, beni sevdigini söyle
Kiz : Seni çok seviyorum, lütfen yavasla
Delikanli : Simdi de bana sikica saril
* Kiz delikanliya sikica sarilir
Delikanli : Sapkami alip, kendine takar misin? Basimi çok sikti..
Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti:
Motorsiklet Kazasi;
Motorsiklet, fren arizasi nedeniyle, bir binaya çarpti. Üzerindeki 2
kisiden sadece biri kurtuldu.
Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda, delikanli frenlerin bozuldugunu
anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti. Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve
kendisine son defa sarilmasini istemisti. Sonra da kendi ölümü pahasina, kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti.

Bir kiz ve bir delikanli, bir motosikletin üzerinde
180 Km hizla
gidiyorlar ve aralarinda söyle bir konusma geçiyor;
Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum
Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli
Kiz : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum
Delikanli : Peki, beni sevdigini söyle
Kiz : Seni çok seviyorum, lütfen yavasla
Delikanli : Simdi de bana sikica saril
* Kiz delikanliya sikica sarilir
Delikanli : Sapkami alip, kendine takar misin? Basimi çok sikti..
Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti:
Motorsiklet Kazasi;
Motorsiklet, fren arizasi nedeniyle, bir binaya çarpti. Üzerindeki 2
kisiden sadece biri kurtuldu.
Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda, delikanli frenlerin bozuldugunu
anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti. Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve
kendisine son defa sarilmasini istemisti. Sonra da kendi ölümü pahasina, kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Bunu ilk okudugumda da cok gulmustum. 180 ile giderken ondekinin kafasindaki kaski cikarip kendi kafasina takan kiz vs. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar