Kask takıp takmamak kişinin kendi sorunudur ..Cezalarına kendi katlanır..hatasının bedelini öder.. kask takmayanlara hakaret ederek onların kask takmasını sağlayamassınız.
Hakaret ettiğimi kim söyledi.....
Kask takıp takmamak kişinin kendi sorunudur ..Cezalarına kendi katlanır..hatasının bedelini öder.. kask takmayanlara hakaret ederek onların kask takmasını sağlayamassınız.
Barış abi sende kask takmıyordun değilmi...ondan bi coşku seli oldu galiba...malum yazlık muhit ya...mazeretiniz var...![]()
Bu konu kitlenmeye dogru hizla gidiyor:mrgreen:
İnanın şehir içinde motorculardan korkuyorum. ha şimdi yanlış anlamayın ben de motosiklet kullanıcısıyım ama kendime motorcu diyemem. ama kendine motorcu diyen ve akrobasi yapmayı amaç edinmiş hayvanlar dolu trafikte. kendimi onlarla aynı kategoriye koyamam. ne zaman eğitileceğiz merak ediyorum. arabalardan çok onları kontrol ediyorum. arabaların arasına giriyorlar, kask takmıyorlar, beni bile şeridimden çıkartmaya çalışıyor adamlar. korkunçlar. bunlardan sakın kuryeci pizzacı arkadaşlar çıkarılmasın. her türden insandan hayvan var. motosiklet demek herşeyi yapabileceğinizin vizesi değildir. iki tekerlekli kardeşim sonuçta. motorlar motorlara giriyor bu ülkede, inanılır gibi değil. şeridinizde gidiyorsunuz bir bakıyorsunuz ters yönden bir motosikletli geliyor. ters yönde trafik sıkışmış adam terse girmiş 80 le geliyor yara yara. valla kaç kaza atlattım böyle anlatamam. kaskımdan dizliğime kadar tam çıkarım her zaman. ama artık ne kazalara şaşırıyorum ne zihniyetlere. lütfen dikkatli olun düzgün mantaliteye sahip arkadaşlar. çok hayvan var. kendinize hiçbir zaman güvenmeyin hele motorcu denen arkadaşlara hiç güvenmeyin. tersten de çıkarlar havadan da. böyle giderse gerçekten satacağım motosikletimi.
Adanakiler turbolu(ciddiyim).Böyle gaza abanınca fiyuuu diye ses yapıo.Amortisörlerde havalımıdır nedir tıss tısss hön hön diye geliyorlar.Işıkları sopayla vandallayıp millet şaşkınlığını atamadan geri motora atlayıp kaçasım geliyor.
o değilde millet ben belediye otobüslerinden çok fena tırsıyorum.Adanakiler turbolu(ciddiyim).Böyle gaza abanınca fiyuuu diye ses yapıo.Amortisörlerde havalımıdır nedir tıss tısss hön hön diye geliyorlar.Adanada en doğru araç kullanan şoförler belediye otobüslerinde olmasına rağmen alamıyorum kendimi korkuyorum.
Renkleride kırmızı zaten KAN kırmızısı.:queen:
Damarlarıma adrenalin pompalanıyor görünce.Zamanla geçermi acaba?
Not:motosiklerden hiç korkmuyorum.Ama bisiklerden biraz yayalardan bisikletle otobüs arası korkuyorum.Birde ışıklarda stres oluyorum.Işıkları sopayla vandallayıp millet şaşkınlığını atamadan geri motora atlayıp kaçasım geliyor.
ben arkadaşın dediğine harfiyen katılıyorum, zaten daha önce de benzer fikirlerimi forumda yazmıştım.o zaman da kuryeci, paket servisçi arkadaşlar demediklerini bırakmamışlardı.benim fikrim halen aynı.o zaman da demiştim şimdi de diyorum "mazeret aramayın, hatalısınız (yarası olan arkadaşlara lafım)"
kimse para kazanacak, heyecan yaşayacak, hava atacak, zevk alacak diye benim yada sevdiklerimin canına kast edemez yada bu riski arttıramaz.arkadaş aslında çoğumuzun içinden geçenleri sansürsüz bir şekilde söylemiş.bence iyi ki de söylemiş çünkü emin olun üslubu bu derece sert olmasa kimse bu konuya dikkat etmezdi.
"evet, aynı fikirdeyiz"
"vah vah, üzüldüm, sen boşver takma arkadaşım"
mesajları yazılırdı bir kaç tane ve olay kapanırdı, taa ki yeni biri aynı tarz bir konu yazana kadar.tarih düzelmez sadece tekerrür ederdi yani.
sonuç olarak bu hayatımızla alakalı bir konu.siz hayatınızı riske sokan birisine ne kadar saygılı olabilirsiniz?önce bu soruyu kendinize sorun sonra arkadaşı yerin.
çağımız olmuş kibarlık çağı.her lafımızda "aman kibar olalım" "aman kimseyi incitmeyelim" diye diye çok önemli konulara bile gereken cevabı veremiyoruz.ben buna her zaman karşıydım, şimdi de karşıyım.
çünkü aynı zamanda çağımız "vurdumduymazlık" çağı. birisini rahatsız etmeden bir şey söylediğinizde o laf bir kulaktan girip öbür kulaktan çıkıyor.
arkadaşım sana katılıyorum, bu tarz insanlara sırf motor kullanıyorlar diye "kardeşim" de demiyorum bazı arkadaşların söylediği gibi.benim kardeşim dediğim adam benim, sevdiklerimin sağlığını, canını riske atıyorsa ben ona senin dediklerinden de fazlasını der ve yaparım.
unutmayın ki elimizde "sadece" tek bir yaşam hakkı var.gitti mi biter.bunun mazereti de olamaz.
arkadaşım sen ben kask taktım diye ölmedim demişsin.artçım için 2. kask da taşıyamam, sıcak, mıcak ıvır zıvır bir sürü şey demişsin.yani sen kask tak korun, artçının önemi yok, o ölebilir mi demek istiyorsun???
sana lafım sadece şu olacak.
hayata bahane gösteremezsiniz.hayat mantıklı da değildir.hayat tektir, tek şansınız vardır.mantıklı insan bu lafların bilincinde olur ki hayatın mantıksızlığının bir nebze önüne geçsin.
harika anlatımm koptum yaaa :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ahahahah.Abi en azından varlığı yokluğu bir tırt kasklardan al.Zaten geldin başlığa son teşhisi koydun.Şimdi bir de polisler tanıdık zaten dersin.
:bounce: hava 1500
:queen:
sen boğa hesabı kırmızı otobosları görünce dayanamıyon galiba...ışıklarda kırmızı...galiba kırmızı ile alakalı bilincaltında bir şeyler var...![]()
harika anlatımm koptum yaaa :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Abi psikolog olacak adammışsın.Ben nasıl düşünemedim.Bu gece başlıyorum tüm otobOsları yeşile boyayacam.Kırmızı ışıklarıda kırayım mı napayım.Yeşile boyamaktan iyidir.Anlarlar herhalde diğer ikisi yanmıyorsa kırmızı yanıyodur.:wiinkk:
Tişkür:rendeer:
(Çoklu alıntı yapmayıda öğrendimya sırtım yere gelmez)
hay yarabbim ya banane ya bindirmesen ağlar bindirsen düşer.motorum mu var zaten haşat durumda. ben nasıl taşıyam ya motorum musait diil binmesin a.g
sağlam kaza yaptım...ders olmadı...ama düştüğüm yer Hyundaı accent ön kaputun üstüydü...canım pek yanmadı...o düşmemde yere düşsem bi tarafım rahat kırılırdı...
eeeeee sen taşıyomusun bunu peki ya arkadaşlar saçmalamayın kendi kaskımızı zor taşıyoz 2 kask taşıycakmışız ya bırakın ya
Abi allah korusun da eğer maazallah yandan çarpacak olursan opel combo mu pejo partner mi neydi tam emin değilim ama onlar pek datlı.Arabayı yumoşlamı yıkıyorlar nedir:mrgreen:
Bir kiz ve bir delikanli, bir motosikletin üzerinde
180 Km hizla
gidiyorlar ve aralarinda söyle bir konusma geçiyor;
Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum
Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli
Kiz : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum
Delikanli : Peki, beni sevdigini söyle
Kiz : Seni çok seviyorum, lütfen yavasla
Delikanli : Simdi de bana sikica saril
* Kiz delikanliya sikica sarilir
Delikanli : Sapkami alip, kendine takar misin? Basimi çok sikti..
Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti:
Motorsiklet Kazasi;
Motorsiklet, fren arizasi nedeniyle, bir binaya çarpti. Üzerindeki 2
kisiden sadece biri kurtuldu.
Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda, delikanli frenlerin bozuldugunu
anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti. Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve
kendisine son defa sarilmasini istemisti. Sonra da kendi ölümü pahasina, kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti.