bence sen o motoru sat kurtul.kafanda motor olayını bitirmişsin yazdıklarından o anlaşılıyor.QUOTE]
2.si adam motorculardan bahsetmiyor ki,motorcu diye onlara bakıp bizim adımızı lekeyelen trafik canavarlarından bahsediyor,arkadasımız motosiklet sevdalısı ama bunların yuzunden meydana gelen olumsuzluklardan bahsediyor ve bence yerden göğe haklı
bence de sat kurtul en iyisi eleştiri ve hakareti birbirine karıştırmamak lazım
güzel kardeşim arkadaşın bahsettiği kişilerin motorcu olmadıklarını,trafik canavarı olduklarını hepimiz biliyoruz sanırım,onlara hayvan dersek hayvanlara hakaret etmiş oluruz bence,bu türden motorcuların plakalarını siteye yazınız lütfen
arkadaşım hepimiz aynı şehirde yaşıyoruz ve hepimiz bu insanlarla karşılaşıyoruz...ama senin uslübun çok yanlış...ben senin dediğin tarz arkadaşlarla karşılaştığımda hemen yol verir geçmesini sağlarım beni rahatsız etmemesi için...bir insan 7'sinde neyse 70'inde de o olurmuş...insanları değiştiremezsiniz...o yüzden ya olduğu gibi kabul ediceksin yada satıcaksın motorunu kafan rahata erecek karar senin...ama yaşadığın şeyi genele yayıp böyle bi başlık açman talihsizce...
syriana bi de sana cevap vereyim başlamışken,neden kabul etmek zorundayız ki o trafik canavarlarını??çok merak ediyorum ya bu nasıl bir mantktır arkadaşlar burası hukuk devleti,kurallara uymayan adamları neden kabul ediyormuşuz ya??ehliyetsiz kasksız önlemini almadan motora binen hele de kendisini bi b.k sanıp da trafiği tehlikeye düşüren "motorcu" tabir edilen serserileri neden aramıza alıyormuşuz???:farao::farao::farao:
bak kardeşim..öncelikle hakaret boyutlarını aştıını farkında ol..ben kuryeyim.o dediklerini fazlasıyla bende yapıyorum.eger yapmazsam çalıştırmıyorlar.allaha şükür ne kaza yaptım nede yaptırdım.eger ki duran trafikte bizde arabanın arkasında durup o trafiği çekeceksek niye motor kullanıyoruz...bak sen sen ol bir motorcuya bu kadar hakaret dolu söz yapma işin doğrusunu bilmeden.sanki kuryeler pizzacılar keyfinden mi böle motor kullanıyor.biz on dakika değil bir saat değil bir gün değil tam 365 gün motor üzerindeyiz..keyfe binsek olur ama bu işler keyif işi değil.bence sen sat o motoruda...motorcuya yakışmaz kardeşlerine hakaret etmek.....:cherry:
kardeşim o dediklerini sen de yapıyorsan sen motorcu değilsin.seni gören şöför ne diyor biliyormusun,arkandn neler sayıyor farkındamısın.şöförlerin birçoğunun yüreği agzına geliyor motosikletçilere dokunup da kazaya sebep olacaklar diye.hiç mi akıl mantık yok sizde.başka insanların hayatını tehlikeye sokarak kazanılan paranın sana helal oldugunu mu zannediyorsun.tekteker ramço sana sesleniyorum.bizim adımızı lekeyenler sizlersiniz üzgünüz motosiklet.net üyeleri olarak,siz bizim kardeşimiz değilsiniz??trafik canavarlıgı yapıyorsanız malesef değilsiniz
sen bize hayvan diyorsan ne diyebilirim sat o motoru ya senden motorcu olmaz alla alla ya sinirlendiriyonuz adamı.tmm ben kask takıyom mont giyiyom ama tabiki trafikte seri olacaz hayvanmıyız biz çok hakaret içeriyor bence.
ya arkadas var ya sana sadece gülüyorum adam,caddeye ters şeritten giriyor diyor ya,sen caddeye giriyormusun tersten,ters yolda 80 km.hız yapana ne denir sana soruyorum ??ne denir?özelime yaz cevabını ayıp oluyomuş baksana öyle yazmışsın
eeeeee sen taşıyomusun bunu peki ya arkadaşlar saçmalamayın kendi kaskımızı zor taşıyoz 2 kask taşıycakmışız ya bırakın ya
peki arkadasım arkana bindirdiğin artçı,senin hatandan kaynaklanan bir kazada hayatını kaybederse,1.derece cinayetten suçlu olarak yargılanacağını biliyormusun???:farao::farao:
.Adanakiler turbolu(ciddiyim).Böyle gaza abanınca fiyuuu diye ses yapıo.Amortisörlerde havalımıdır nedir tıss tısss hön hön diye geliyorlar..Renkleride kırmızı zaten KAN kırmızısı.Damarlarıma adrenalin pompalanıyor görünce.Zamanla geçermi acaba?
r.
:queen::queen::queen:yerlere yattım ya

D
Yaw, her iki frende mi bozulmuş??? Ayrıca, kask beni sıktı deyince kız kaskı çıkartıp hemen kendi kafasına niye takmış, ayrıca 180 ile gitsem ve biri benim kaskımı çıkartmaya çalışsa o sırada zaten kaza olur. Bu hikaye çok yaş söyleyeyim...
:cat::queen::queen::queen:shadow süpersin

bencede arkadaslar bu hikaye yaş,ilk okuyudugumda üzüldüm ama harbiden de olmaz o kadar yani
doğru o gostrider videolarını tanzanyada çekiyolar dimi
ben doğruları yazıyorum ve söylüyorum ama siz söyliyemiyosunuz kasksız hiç binmedim demek külliyen yalandır..varmı başka kasksız hiç binmeyen soruyorum ..de
arkadasım ben el kaldırıyorum hiç kasksız binmedim,montsuz bir kez bindim onda da kaza yaptım,ama kasksız binmedim ve binmem de,adımımı atmam motosiklete kasksız.seni bilmiyorum bu şekilde bir çok motorcu var,ve onlar GERÇEK motorcu
Sen beyler demişsin ama yine de yazacağım :cherry:
Hiç kasksız binmedim, kaldırıma çıkmadım, kırmızıda geçmedim..
Çünkü ben bol paralı ve canını sokakta bulmuş birisi değilim.. Kırmızı da geçerken, diğer şeritten gelen birisi ezip öldüğümde, diğer tarafta tebrik etmeyecekler beni.. Yada kaldırıma çıktığımda gören polis ceza yazdığında al dostum zaten bende para bol nereye saçsam diye düşünüyorum da demeyeceğim....
Yurt dışından örnek vermeye gerek yok, önce herkes kendi kapısının önünü temizlesin...:bounce:
Sen bana şimdi A2 siz motora binenleride savunacaksın o zaman.. :wiinkk:
Neden geçenlerde bir valiyi tenkit ettin abiciğim, kapalı alanda dahi kask takılması gerektiği konusunda bas bas bağırmadın mı???? :wiinkk:
alkış tubiş alkış ya tebrik ediyorum seni :cat::rendeer::cherry::cat: