- Konu Yazar
İnanın şehir içinde motorculardan korkuyorum. ha şimdi yanlış anlamayın ben de motosiklet kullanıcısıyım ama kendime motorcu diyemem. ama kendine motorcu diyen ve akrobasi yapmayı amaç edinmiş hayvanlar dolu trafikte. kendimi onlarla aynı kategoriye koyamam. ne zaman eğitileceğiz merak ediyorum. arabalardan çok onları kontrol ediyorum. arabaların arasına giriyorlar, kask takmıyorlar, beni bile şeridimden çıkartmaya çalışıyor adamlar. korkunçlar. bunlardan sakın kuryeci pizzacı arkadaşlar çıkarılmasın. her türden insandan hayvan var. motosiklet demek herşeyi yapabileceğinizin vizesi değildir. iki tekerlekli kardeşim sonuçta. motorlar motorlara giriyor bu ülkede, inanılır gibi değil. şeridinizde gidiyorsunuz bir bakıyorsunuz ters yönden bir motosikletli geliyor. ters yönde trafik sıkışmış adam terse girmiş 80 le geliyor yara yara. valla kaç kaza atlattım böyle anlatamam. kaskımdan dizliğime kadar tam çıkarım her zaman. ama artık ne kazalara şaşırıyorum ne zihniyetlere. lütfen dikkatli olun düzgün mantaliteye sahip arkadaşlar. çok hayvan var. kendinize hiçbir zaman güvenmeyin hele motorcu denen arkadaşlara hiç güvenmeyin. tersten de çıkarlar havadan da. böyle giderse gerçekten satacağım motosikletimi.