o ihtimale binaen mi takıyordun kamerayı? mahkemeye mi gitti iş? exper ya da mahkeme video kayıtlarını mı istedi? nasıl oldu?
bu ihtimal benim hesaba göre kaskın verdiği artistik ve pozisyon yakalama hissiyatıyla oluşan tehlikelerin yanında devede kulak.
bilemiyorum altan, bilemiyorum...
Beni yere serdikten sonra, ben sürüklenirken kaçan
O.Ç. taksici yüzünden kaza sonrası, aramama rağmen kamera kayıtlarına ulaşamamıştım.(Mobeseden oyle şak diye kayıt alamıyorsun, almak için tüm izinleri uğraşıp aldığında o esnada kamera kapalıymış cümlesini duyuyorsun )
Bu durum bi daha olmasın diye o hafta içinde kamera aldım.
Tahminen 6 ay sonra ilk mesajda bahsettiğim kazada g.tümü kurtardı. Burda uzun uzun yazmanın anlamı yok ama özetlersem kurtardığı olaylar silsilesi şöyle;
1- kaza,
2- olay yerine (15dk boyunca) polis ekibinin gelmediğinin ıspatı
3- ambulansa konulduktan sonra hastaneye gönderilirken, yolun sağına atılan motosiklet
4- hastane polisinin
yaralamalı kaza kaydını tutmaması,
5- sigorta şirketine ait eksperin kaza tutanaklarını inceledikten sonra bu şekilde bi kaza olmaz diyip, dolandırıcılık yapıyorsunuz, şeklinde ...../kürek şeyler söylerken, adamı itin g.tüne sokup çıkarmaya olanak sağlaması.
6- Videoyu izleyen polisin bu kaza değil, adam kasıtlı yapmış diyerek benim tarafıma geçmesi.
Bunlarla beraber onlarca kez kameramın açık olmasını istediğim anlar oldu, kameramın açık olmasına dua ettiğim anlar oldu. Kameranın olmasına lanet ettiğim anlarda oldu.
Olması, olmamasından daha iyi. (Sosyal medya gibi ortamlarda popüler olacak yüzlerce içeriğim olmasına rağmen 1 video bile yayınlamışlığım yok )
Not: VLOGGER değilim,