-tartışma
1. Birbirine karşıt düşünceleri karşılıklı savunma.
2. Karşılıklı ağır sözler söyleyerek yapılan çekişme, atışma, ağız dalaşı, dil dalaşı, dil kavgası, ağız kavgası, münakaşa.
3. Bir sorun üzerine sözle veya yazılı olarak karşılıklı, bazen de sertçe savunma.
Ben sizi doğru anladım ancak kendimi tam olarak anlatamamışım. Konu üzerine konuşup fikirler ortaya dökülecek, kimi Salurbey gibi (Merhabalar Salurbey Triumph hayırlı olsun bu arada

) kameranın güvenlik için yetersiz olduğundan bahsedecek (ki haklı) kimisi "fakat bu derin bir tutku" diyecek. Soru çok genel olduğu için bir yere varmak zaman alacak.
Hani diyorum bir ihtimal kask kameralılar canınızı sıkıyorsa (saçma sapan videolar benim canımı sıkıyor mesela) boşverin, görmezden gelin, sıkmayın canınızı değmez, demek istemiştim

Yoksa muhabbet her daim keyiflidir.
Not: Sony Action Cam HDR-AS300 Wi-Fi® kullanıcısıyım.

Sürüş sonrası videoları izleyip nasıl kullandığımı gözlemliyorum. Şu viraja ne kadar hızlı girmişim, anlık yakıt tüketimim neymiş, kaçıncı vitesteymişim vb gibi sürüş esnasında gözlemleyemediğim gereksiz bilgileri görmemi sağlıyor. Hatta yakın arkadaşlarımı kafakola alıp zorla izletip sürüşümü yorumlatıyorum, ayıp olmasın diye "Ağğ bu sen misin bende Rossi bizim duble yolların namını duydu da gaz açmaya geldi sandım" falan şeklinde yorumlar yapıyorlar. Şakalar komiklikler...