Motorcu Camiasinin Başi Sağolsun

Çok üzüntü verici bir haber. O'na Tanrıdan rahmet, yakınlarına sabır ve sağlık diliyorum.
Tüm motosiklet kullanan arkadaşlar; hiç bir şey yüzde yüz elimizde değil, ancak yine de kendimize düşeni yapalım: Kullanım kurallarımıza muhakkak uyalım.

kendisiyle tanışmıştım,huzur içinde yatsın.:rendeer:
allah ailesine sabır versin

bende sabah gazetesinde okudum, çok üzüldüm.. ama o tabelaya nasıl çarptı hayret doğrusu, demekki kask da işe yaramıyomuş bazı yerde

Allah rahmet eylesin demek ağıza çok kolay geliyor... Oysa geride kalanları düşününce, insan daha tuhaf oluyor... Keşke ölüm hiç olmasa... Ama kaçınılmaz bişey işte... Maalesef tutkunu olduğumuz makine ölüme de çok yakın duruyor... Bizleri tutkun eden şey de tam da burada mı başlıyor diye düşünüyor insan... Ailesinin ve motosiklet camiasının başı sağolsun...
Lütfen herkes daha dikkatli ve daha az süratli kullansın...

Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin.Arkadaşlar lütfen biraz daha dikkat. Altımızdaki iki teker.Ölmekle herşey bitmiyor.Birde bunun geridekileri var.Allah herkese kazasız sürüşler nasib etsin .

allah rahmet eylesin..yakınlarına başsağlığı diliyorum..aman dikkat arkadaşlar.....

başımız sağolsun

ALLAH rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum. geride kalanlar için zor tabi ama mukadderat ölüm bizler için ALLAH hepimize güzel ölüm nasip etsin camiamızın başı sağolsun..... öleceğini bilerek yaşayan tek canlı insandır..

clint' Alıntı:
Allah rahmet eylesin demek ağıza çok kolay geliyor... Oysa geride kalanları düşününce, insan daha tuhaf oluyor... Keşke ölüm hiç olmasa... Ama kaçınılmaz bişey işte... Maalesef tutkunu olduğumuz makine ölüme de çok yakın duruyor... Bizleri tutkun eden şey de tam da burada mı başlıyor diye düşünüyor insan... Ailesinin ve motosiklet camiasının başı sağolsun...

kardeş, mükemmel yazmışsın..

Merhaba Arkadaşlar,

Çok üzücü ve acı bir haber, Allah Rahmet eylesin, Kalanlara da sabır versin.Yine hüzün çöktü içime:pale: O levha Asfaltın neresindeymiş ki arkadaşımız çarpmış?
Geçen Gün de yazdığım gibi, Amman dikkat, Dikkat diyorum ama vade doldumu dikkat ta fayda etmiyor ne yazık ki.

Özer

Özer' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Çok üzücü ve acı bir haber, Allah Rahmet eylesin, Kalanlara da sabır versin.Yine hüzün çöktü içime:pale: O levha Asfaltın neresindeymiş ki arkadaşımız çarpmış?
Geçen Gün de yazdığım gibi, Amman dikkat, Dikkat diyorum ama vade doldumu dikkat ta fayda etmiyor ne yazık ki.

Özer

Levha asfaltın bittiği yerde...

Allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin. Birkez daha motorsikletin ne kadar tehlikeli bir araç olduğuu hatırladık, umarım ir daha böyle bir olay kimsenin başına gelmez. Dikkatli olalım, unutmayalım ki sevdiklerimiz ve sevenlerimiz bizi dört gözle bekliyorlar.

clint' Alıntı:

okadar güzel anlatmışsın ki herşeyi...ama söylenicek pek te birşey bulamıyor insan:pale: allah sabır versin sevenlerine.eminim hepimizin ailesi bu motor ölümlerini duyunca uzun uzun korku ve tereddütlerini dile getiriyorlardır.offf

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar