Motorcu Camiasinin Başi Sağolsun

Allah rahmet eylesin, bu topicleri okuyunca çok fena oluyorum ya motosikleti sorgular oldum biraz daha dikkat arkadaşlar...

Allah rahmet eylesin kalanlara sevenlerine ailesine sabır versin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hürriyet gazetesinde Atila Tunç'la ilgili aşağıdaki haberi gördük arkadaşlar.Biraz tuhaf ama...Aynen kopyalıyorum.

"6 arkadaşıyla Türkiye turuna çıkan Atila Tunç, Kastamonu'ya ulaştığında motosikletiyle viraj levhasına çarparak hayatını kaybetti. Arkadaşları "Yapılacak bir şey yok. Allah rahmet eylesin” diyerek yolculuklarına devam etti.

Mobilyacılık yaptığı öğrenilen Atila Tunç, (42), motosikletli 6 arkadaşıyla birlikte Türkiye'yi dolaşmak için İzmir'den yola çıkı. Motosikletli grup, Kastamonu'ya yaklaşığında Tunç'un kullandığı 35 AT 428 plakalı motosiklet, Kastamonu-Ankara karayolunun Beşdeğerlenler köyü mevkiinde, yol kenarındaki, virajı gösteren levhaya çarptı.

Arkadaşlarının 112 Acil Servisi aramalarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, kafasında kaskı bulunmasına rağmen Tunç'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlediler.

Cumhuriyet savcısının tuttuğu raporun ardından Tunç'un arkadaşlarının “Yapılacak bir şey yok. Allah rahmet eylesin” diyerek yolculuklarına devam etmesi, kaza yerine gelen vatandaşlar ve görevlileri şaşırttı. Tunç'un cesedi, Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı"

çok yazık olmuş,allah rahmet eylesin,başımız sağolsun ailesine ve yakınlarına allah sabır versin:salut:

Cumhuriyet savcısının tuttuğu raporun ardından Tunç'un arkadaşlarının “Yapılacak bir şey yok. Allah rahmet eylesin” diyerek yolculuklarına devam etmesi, kaza yerine gelen vatandaşlar ve görevlileri şaşırttı. Tunç'un cesedi, Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı"[/QUOTE]

ben buna inabmıyorum.İnsan hiç tanımasa bile bunu yapmaz.Bırakın 6 arkadaş tura cıkıyor.Sırdan birileriyle değil.
ALLAH RAHMET EYLESİN.YAKINLARINADA SABIR VERSİN.

abi yeter ya ne bu.. :salut: hergün hergün kaza haberi.. :salut: :salut:

Allah rahmet eylesin.. Başımız saolsun..

yahu o nasıl bi rapor...
olamaz öle birşey inanmıyorum!!!
Allah rahmet eylesin

ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin ...

başımız sağolsun...

Denizli İl Temsilcisi
Ben annem gili motor aldırmayaçalışıyorum insanlar bilinçli olarak kaza yapmıyolar tabi ama hep kaza haberi geliyo

o rapor ve Hurriyet'in haberi tamamen asılsız. SuperEva üyesi (rider fln değilim tabii ki) biri olarak gorunce şok geçirdim resmen. Kulub gerekli yollara başvurup haberi düzelttirdi.

Gerekli açıklama Hurriyet'in ilgili haber sayfasında

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4528172.asp?gid=48

ve SuperEvaRiders'da var.

Adamların yaptığı tamamen terbiyesizlik. 3 gündür yas tutuluyor Atilla Tunç için. insanların yaslarının üzerinden sansasyonel haber yapmaya çalışmanın insanlıkla bir alakası yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar