Motorcu arkadaslar. Baska ne tür kabiliyetleriniz var ???

valla hiç kendimi düşünmemiştim şimdiye kadar sağolasın :) ben fotoğraf çekmeyi seviyorum bilgisayarı seviyorum sonra yüzücüyüm bide okuldan kaçmakta üstüme yoktur :) (devamsızlık 23 gündü geçen sene)

bilgisayar oyunlarında cok iyimdir, balık tutmayı severim , babamın arabasını kacırırım (farkına bile varmaz :) ) cok iyi zeybek oynarım, bu arada cok iyi davul calarım sadece zeybek havası, bilgisayar üzerine bişey söylememe gerek yokh :) ,tavla-santranç oynarım, motorla yapamadım ama bisiklette ön arka kaldırmada üstüme yoktur,(2 defa ön maşa kırdım ),gezmek 1 numara benim için foto cekmeyi severim
hobilerim
* yaşım 17 arada sırada amelelik yaparım okuldaki hocalarım yüzünden boya-badana-kablo döşeme- hamallık vs vs vs...(temizlik yazmayı unutmuşum)
cok iyi atarım genelde attığımıda tutururum.... gecende cbr 125 aldım dedim herkes yuttu huhahuahuhaaaaa

Walla çok güzel bir konu ama bende marifet yok :cherry:
az biraz bağlama çalarım sonra elekroniğe kafam çalışır cep telefonları yazılım bilgisayar yazılımlarında fena değilimdir .. bilgisayar klavyesiyle çok güzel enstrüman çalarım daha gezerim tozarım... başka manyak gibi araba kullanırım..mobilyadan iç mimariden anlarım dahası arasıra kız tavlamaya çıkarım ama hep başarısızımdır :queen: kışın kayak yaparım yazın yüzerim işte böyle :queen:

necdet' Alıntı:
aranızda billardo oynayan varsa sıraya alim lütfen buda benim marefetim
elimde yicek bişey varsa resimlerde süper çıkarım :queen:
ah be kardeşim sen bi izmirde olacaktınki o zaman görüşürdük seninle :queen:

adrenalin olan hersey.tabii kizlari unutmayalim.Son zamanlarda Knight'a sardim.bide arkadasimin 83 model arabasini tamir ediyom:pale: :pale:

bilgisayar başında sabaha kadar vakit geçirmek :) ayıptır soylemesi güzel kullanırım bide yarışlardan hoşlanırım (motogp,f1,karting)

SmirnouF' Alıntı:
adrenalin olan hersey.tabii kizlari unutmayalim.Son zamanlarda Knight'a sardim.bide arkadasimin 83 model arabasini tamir ediyom:pale: :pale:

Knight Online oynuyosan eger ben 1 senedir oynuyorum. Cypher'daysan yaşadın.....:queen:

8 seneden beri gitar çalıom çok deli çalarım akustik ... bide ogame oynarım 16. evren ;)

bölümüm bilgisayar mühendisliği o yüzden "" bilgisayar programlama ,mikroişlemci programlama , donanım , satranç (zaman buldukça) ,taekwondo ve yüzme... :) ayrıca çok sağlam yemek yerim ama kilom artmıyooo :'(

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
sabah 6,45 te kalkarım.8,30da mesaim başlar.akşam 18,30 a kadar pislik içinde yüzerim.yağ pas kir......eve gelip gece yarısına kadar sitede takılırım.sonra gene sabah olur..........:pr:
bunun dışında pek bi uğraşım yok.:salut: haaa arasıra dünyayı kurtarırım ama ufak tefek işler onlar.saymıyorum yani:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Düşündüm düşündüm. Hiç bir marifetim olmadığını keşfettim.

Marifeti olmamak marifetten sayılır mı acaba?

Akira' Alıntı:
Düşündüm düşündüm. Hiç bir marifetim olmadığını keşfettim.

Marifeti olmamak marifetten sayılır mı acaba?

haydaa marifetinmi yok hadi be sende duyduğuma motor alır gözün gibi bakar kendin düşürmeye kıyamadığından başkalarına kırdırırmıssın motoru bundan buyuk marifet kimde var.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
akalteke' Alıntı:
haydaa marifetinmi yok hadi be sende duyduğuma motor alır gözün gibi bakar kendin düşürmeye kıyamadığından başkalarına kırdırırmıssın motoru bundan buyuk marifet kimde var.

Bu konuda övgülerin hepsini toplamak istemiyorum doğrusu. Babamında katkısını unutmamak gerekir:p

Şaka maka gerçekten de şöyle insanları etrafıma toplayıp way anasını adama bak helal olsun dedirtecek bir marifetim yok.

AllaAlla, İlginç:silent:

Çok iyi nefes alırım, ama aynı şekilde nefes vermek konusunda yetenekli diilim.:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel King oynarım. (Ya da güzel oynadığımı zannediyorum :mrgreen: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar