off...bi motosiklete el atmamiştim

o da eylule gelecek.
spor yaparim(bask,voleybol,kurek ile ilgilendim senelerce). su an sadece fitnesse devam ediyorum. satranci 7 yasimda ogrendim, hala oynuyorum vakit buldukca

bilardoya basladim bi ara, hocam her gun gel, ucretsiz calistirim seni, seneye turkie sampiyonasina katil dedi

yetenk iste

zuahh... su an tango yapiorum. 3 aylik sadece.. milongalara gidiyorum. varsa tango yapan, haberimiz olsun

kara kalem resim yapmayi seviyorum ama uzun zamandir vakit bulamiyorum. konservatuar ikinci sinif seviyesinde keman caliyorum(okulumdan dolayi 5 aydir tokanmiyorum). lisede klasik gitar falam caldim ama cezbetmedi. imm.. bi ara da karikatur cizdim.okulun karikatur klubu yeni acilmisti,orda. ben cok keyif aldim cizerken

hala aklima gelio ara ara biseler ama... aciiüp meskul ediyorum kendi kendimi zaten
tabi bu anlattiklarim simdiye kadar ugrastiklarim. cocuklugumda mesela 5-12 yaslarim arasinda da balik tuttum her gun okuldan gelir gelmez cantayi firlatip baliga inerdim

bi de paul ile sindy ile oynardim, o baska
su an bu anlattiklarimdan sadece biriyle iştigalim. o da tango..
aklima geldi de

IFSAK dan "amator fotografci" belgem bilemene var. anam yav.. ne cok sey yapmisim su yasima kadar. benim bile gozum korktu

daha 24üz...
bi de kurek milli takiminin masorunden, masaj ogrenmistim.ayaktan kelleye kadar