hop banamı seslendin gerçi bana seslenemezsinde alırım façanıLuxor' Alıntı:bilgisayar manyağıyım(programcılık hariç aklına ne gelirse hepsinde süperimdir)
aletli dalış yaparım(başka yere çekmeyin, çok iyi nefes de tutarım
fotoğrafçılıkla bayaa bi haşır neşirim.
rüzgar sörfüne taparım, motosikletten bile önce gelir benim için(şu an motorum yok ama 2 tane sörfüm var hehe)
bilimkurgunun yer aldığı her şeyi sömürürüm(film+kitap+oyun+vs..)
kısaca uçuk kaçık bir adamım işteeeee......
adrenalin benim için en büyük tutkudur...
-diiil mii ersiiinnnnnnnnnnn......
-öpüüjeeemmmm (ersin)
ashes' Alıntı:hop banamı seslendin gerçi bana seslenemezsinde alırım façanı
stratejii' Alıntı:83 yılndan beri uzak doğu sporları ile ilgileniyorum. ( Karate Kick Boxing , Thai Box, Ashihara karate vs.vs. ) uluslar arası hakem ve antrenörüm. Resmi Kick Boxing Antrenörüyüm. İstiklal Marşını defalarca söylettim![]()
ninya' Alıntı:Abimsin :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
ozaktasi' Alıntı:Bende çok iyi havalı tüfekle ve otomatik av tüfeğiyle hedef deviririm keskin nişancıyımdır..İyi balık tutarım..Her türlü tamirat işleri elimden gelir.Bendeki endeze ve takım techizat 10 tane tamirci bir araya gelse yoktur.Bilgisayar toplarım arzalarına bakarım mümkünse gideririm.Çok iyi pasta cila atarım ..Aldığım otomobile ben kendi ellerimle mükemmel ses sistemi yaparım..Harika kuşbaşı ve kıyma kebabı çöp şiş tavuk ,,yaparım..Dünyada çiğ köfteyi benden iyi yapacak adamda tanımam..Çok iyi fotoğraf çekerim..Ama en iyi çiğ köfte yaparım..Eh kusura bakmayın ama kimse söylememiş bari ben söyleyim bazende çapkınlık yaparım...:queen: :queen: :bounce: