- Konu Yazar
yerli-yabancı motor dergilerini takip ederim, bu ayki rezaleti hayatımda görmedim...
motorbike keeway 150cclik Superlight'ı test ettiğini sanarak 250cclik cruiser'i test etmiş.
el insaf !!! :bounce:
yazıda tek silindirli filan diye cümleler var, resimlerde V2 silindirler gün gibi ortada, motorun üzerinde eşşek kadar "cruiser" yazıyor, adam superlight diye anlatıyor.
Yazıya mı inanalım, resimlere mi ? yazıyı yazan motoru görmemiş mi?
yoksa V2 motora tek silindir niyetine mi binmiş? bu kadar basit farkı bilmeyenler nasıl olur da motor testi yazar, dergi nasıl yayınlar? editör ne iş yapar?
bu ne özensizliktir ? sektörün en eski dergisine yakışıyor mu ?
bu arada Motoron'un xmax-x7 testine hayran oldum, adam gibi ölçe biçe test yapmış adamlar, helal olsun walla.
Aynı Keeway Cruiser'ı onlar da test etmiş, olması gerektiği gibi....
motorbike keeway 150cclik Superlight'ı test ettiğini sanarak 250cclik cruiser'i test etmiş.
el insaf !!! :bounce:
yazıda tek silindirli filan diye cümleler var, resimlerde V2 silindirler gün gibi ortada, motorun üzerinde eşşek kadar "cruiser" yazıyor, adam superlight diye anlatıyor.
Yazıya mı inanalım, resimlere mi ? yazıyı yazan motoru görmemiş mi?
yoksa V2 motora tek silindir niyetine mi binmiş? bu kadar basit farkı bilmeyenler nasıl olur da motor testi yazar, dergi nasıl yayınlar? editör ne iş yapar?
bu ne özensizliktir ? sektörün en eski dergisine yakışıyor mu ?
bu arada Motoron'un xmax-x7 testine hayran oldum, adam gibi ölçe biçe test yapmış adamlar, helal olsun walla.
Aynı Keeway Cruiser'ı onlar da test etmiş, olması gerektiği gibi....