MOTORAN XV 250 Mİ STR 250 YARDIM LÜTFEN!!!

MOTORAN XV 250 VE STR 250 ARASINDA KALDIM HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSNİZ NDEN KULLANANLAR MOTORLAR HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİ

valla üstad bende bu aralar enduro cross motor alasım var... ve ne yazıkkki...5 tane model arasında kaldım...
1-) motoran xf 250
2-) asya motor rx 250
3-) str 250
4-) motoran xv 250
ve 5. tercih olarak mondial x treme max ama bu mondial sanırım enbaştaki tercihim olacak.. neyse....

senin istediklerine gelince...
str 250 güçlü, özellikle son modellerinde altın renkli profesyonel ters maşa var... görüntüsüde fena değil...geçen motoran bayisine gittim orda xf 250 vardı... yani motoru suzuki gn 250 motoru ... kaliteli ama xv 250 de sadece normal motor var... ve satıcı abiye sorduğumda..xv 250 , xf 250 den biraz daha küçük ve cılız dedi... burda tabi motordan ne beklediğinde önemli...bende yamaha ybrmi yeni sattım... ne alacağıma hala karar vermedim...
yeri geliyo strlere bakıyorum yeri geliyo mondial alacğaım diyorum yeri geliyo motoran kasayım diyorum falan....kafam karışık...son olarak dış görünüşlerinde hangisi hoşumna gider bilmiyorum...
ama str 250 ve xv 250 ikiside 15 beygir... 250 cc.. fakat motoranın bir artısı var oda balansör var... titreşim yok anlican bu güzel birşey.. bende o yüzden yeşil ışık yakıyorum bu motora... hayırlısı diyelim..:)

üstad max ile str de varmı.... hele mondial xtreme max ?

ben ikisindede yok biliyorum :S

olmaz mı max da hele kesinlikle var acıp içine baktım ben :queen:

sen max sayfasını tam okumamıssın galiba

balllld.jpg

valla üstad tam okudumda... hiç tam olarak denk gelmedim titrşimle ilgili çok aydınlatıcı bilgi yoktu..:D ama bu dedğin bende havai fişek etkisi yaptı9... motor mükemmel güzellikde ama titreşim olgusu beni ürkütüyordu... neden diyorum kardeşimin kanuni phantom 180 i var... bırak el ayak uyuşmasını... böbrek taşı döker... otobanda giderken elcikleri işaret parmağım ve baş parmağım ile kavrıyorum... elimle kavradığıjmda gözlüğüm yerinden oynuyor:D... o derece titreşim var..:) mondiali zaten super moto yapasım var asfalt lastikleriyle...ee tabi motoru deniyecek durumum yok.. çevremde yok bugün istanbula bayilere gittim mondiale (daha yeni eve geldim) hiç birinde yok getiririz diyolar...hayırlısı...

ama kanuni phantom da da balansör var

http://satis.kanuni.com.tr/ypproduct.aspx bu linden kanuni- phantom -motor- krank piston olarak parcalara bakabilirsin

yüksek devirde titresim oluyor ama , itecekli motorlarda titresim oluyor, az titresin istiyorsan egzantirik zincirli modellere bakmalısın

Senn tercihin neden mondial anlamadim. Bnde str guzel ama motoran xv ye gore biraz ciluz kaliyor tip olarak xv daha dolu hos gorunuyor ama saglamlik durumu nasil motoranin onu arastiriyorm str ye baya arastrdm buyuk sorunlari yk gorunuyor ama motorandan pek bilgi bulamadm pek kullanan yok galiba titresim motoranda daha az oldugunu biliyorum....((((( tekrardn sorayim kullanan veya bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirm:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------

valla üstad bende bu aralar enduro cross motor alasım var... ve ne yazıkkki...5 tane model arasında kaldım...
1-) motoran xf 250
2-) asya motor rx 250
3-) str 250
4-) motoran xv 250
ve 5. tercih olarak mondial x treme max ama bu mondial sanırım enbaştaki tercihim olacak.. neyse....

str 250 güçlü, özellikle son modellerinde altın renkli profesyonel ters maşa var... görüntüsüde fena değil...geçen motoran bayisine gittim orda xf 250 vardı... yani motoru suzuki gn 250 motoru ... kaliteli ama xv 250 de sadece normal motor var... ve satıcı abiye sorduğumda..xv 250 , xf 250 den biraz daha küçük ve cılız dedi... burda tabi motordan ne beklediğinde önemli...bende yamaha ybrmi yeni sattım... ne alacağıma hala karar vermedim...
yeri geliyo strlere bakıyorum yeri geliyo mondial alacğaım diyorum yeri geliyo motoran kasayım diyorum falan....kafam karışık...son olarak dış görünüşlerinde hangisi hoşumna gider bilmiyorum...
ama str 250 ve xv 250 ikiside 15 beygir... 250 cc.. fakat motoranın bir artısı var oda balansör var... titreşim yok anlican bu güzel birşey.. bende o yüzden yeşil ışık yakıyorum bu motora... hayırlısı diyelim..:)

Senn tercihin neden mondial anlamadim. Bnde str guzel ama motoran xv ye gore biraz ciluz kaliyor tip olarak xv daha dolu :))hos gorunuyor ama saglamlik durumu nasil motoranin onu arastiriyorm str ye baya arastrdm buyuk sorunlari yk gorunuyor ama motorandan pek bilgi bulamadm pek kullanan yok galiba titresim motoranda daha az oldugunu biliyorum....((((( tekrardn sorayim kullanan veya bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirm:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

1-) motoran xf 250
2-) asya motor rx 250
3-) str 250
4-) motoran xv 250

Senn tercihin neden mondial anlamadim. Bnde str guzel ama motoran xv ye gore biraz ciluz kaliyor tip olarak xv daha dolu :))hos gorunuyor ama saglamlik durumu nasil motoranin onu arastiriyorm str ye baya arastrdm buyuk sorunlari yk gorunuyor ama motorandan pek bilgi bulamadm pek kullanan yok galiba titresim motoranda daha az oldugunu biliyorum....((((( tekrardn sorayim kullanan veya bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirm

Bende Kuba İle Motoran Arasında Kalmıştım ve Şimdi Motoran Xv 250 Kullanıyorum Yedek Parça Sıkıntılı Gibi Ayrıca Biraz Kalitesiz Motor Ama Görünüş Olarak Str 250'den çok daha iyi :) Xv 250'yi Tavsiye Ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar