usta sonuçta kendi adıma konuşayım eğitim aldım mı? almadım, babamın pejo 103 vardı ben 7-8 yaşlarındayım motoru çalıştırır beni üstüne bindirirdi, ben dolaşır gelirdim motorun üstünden beni tekrar indiridi, bu benim cesaretim değil, babamın cesareti yani şunu demek istiyorum bisiklete binmeyi biliyorsan sorun yok. düşüp kalktığın zaman için acımayacak bi motor al, koruma demiri taktır, boş bi yerde deneme sürüşü yap, sağ sol yap, sekiz çiz, dur kalk, fren mesafesini falan test et, toprak, mıcırlı ve ıslak zeminde motoru dik ve arka fren ağırlıklı kullan arka kayarsa kurtarabilirsin ama ön kayarsa direk yere yapışırsın dizlerin avuçların yaralanır,dizlik dirseklik eldiven falan kullan ön fren tepkimesini iyi tecrübe et, eze eze manetin altında yumurta var, aman kırılmasın der gibi nazik kullan, panik yapma, reflekslerine, sinirlerine hakim ol şışşt şıışşt sakin ol, yazarken aklıma bu şarkı geldi hay Allah. Sıkıntı yok kardeşim öğrenirsin arkadaşın dediği gibi üç ihlas bi fatiha oku Allah korur