- Konu Yazar
Herkese selamlar abilerim , ablalarım , kardeşlerim. Ben 18 yaşında lise son sınıf öğrencisiyim. İçimde motor hevesi var. Motora Cbr 125 ile başlamayı planlıyorum. daha önce hiç motor sürmedim desem yeridir Arkadaşımın Yamaha Cryptonunu ( 110cc ) sürmüştüm bi 20 , 30 metre :queen: Haftaya ehliyete yazılıyorum. Motoru 0 almayı düşünüyorum motorun fiyatı 6.900 TL 400 TL VERGİSİ SİGORTASI , MONT TAKIMI 350 TL , KASK 300 TL TOPLAM 7.950 TL Yapıyor Sizce iyi mi ? yoksa ikinci el mi almalıyım . ikinci el düşünmememin sebebi motorda kusur olabileceği ve 5.500 tl ye alsam lastikleri yağı suyuydu derken 6 bin tl yi bulur bakımı. bende 900 tl daha koyar sıfırını alırım diye düşündüm Debriyajlı motorun nasıl kullanılıcağını biliyorum yani hem arkadaşımın allattığı hemde benim gözlemlediğim kadarıyla biliyorum fakat ugulayabilirmiyim bilmiyorum. Sizce yeni başalayan birisi olarak cbr 125 i sürebilirmiyim ? Sizce benim için cbr 125 uygunmudur ? tehlike yaşarmıyım yeni olduğum için ? Yardımcı olursanız sevinirim
Herkese Saygılar & Sevgiler...
Son düzenleme: