Motor ?

Elimde tvs rtr 200 2024 model 22k kilimotrede bir motor var abiler bu motorun 2 kazası var motor toplanmadı tam ama yürüründe sıkıntı yok kaza sonrası olanları tek tek şunlar:
Far yanı sağ grenaj kırık
Sağ depo grenajı kırık
Sağ orjinal korumalık kırık
Sağ arka grenaj kırık
Stop kırık
Egzoz koruma ful çizik
Ön fren maneti biraz yamuk
(Bence sorun değil kullanılıyor belli etmiyo)
Gidon yamuldu ve bir adet amörtüsör yamuldu onları yaptırdım sağa sola çekme yok
Hasar kaydı yok
Kazadan sonra 2k kilometre sürdüm bir sorun yok benim gördüğüm
Kazaların videoları var link koyuyorum
Açamayanlar için çevologgomotovlog
Bir fiyat söyleseniz sizce
Fiyat belirlesem belki takasa girebilirim jüpiter 125 ile ama önce fiyat belirlemem lazım
Satması zor biliyorum

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Elimde tvs rtr 200 2024 model 22k kilimotrede bir motor var abiler bu motorun 2 kazası var motor toplanmadı tam ama yürüründe sıkıntı yok kaza sonrası olanları tek tek şunlar:
Far yanı sağ grenaj kırık
Sağ depo grenajı kırık
Sağ orjinal korumalık kırık
Sağ arka grenaj kırık
Stop kırık
Egzoz koruma ful çizik
Ön fren maneti biraz yamuk
(Bence sorun değil kullanılıyor belli etmiyo)
Gidon yamuldu ve bir adet amörtüsör yamuldu onları yaptırdım sağa sola çekme yok
Hasar kaydı yok
Kazadan sonra 2k kilometre sürdüm bir sorun yok benim gördüğüm
Kazaların videoları var link koyuyorum
Açamayanlar için çevologgomotovlog
Bir fiyat söyleseniz sizce
Fiyat belirlesem belki takasa girebilirim jüpiter 125 ile ama önce fiyat belirlemem lazım
Satması zor biliyorum
Biz elimizdeki 2000km Jupiter 125'in üstüne 15000₺ nakit verip 15000 kilometrede bakımları yeni yapılmış sorunsuz bir RTR200 almıştık, aldıktan 1000km sonra arka lastik ömrü dolduğu için takım olarak değiştirdik o kadar. Kıyas için yardımcı olabilir diye düşündüğüm için yazayım dedim.

Jupiter 125 güzel motor, çok rahat motor ancak 80 üstü görmüyor. Şehir içi kullanacaksan konforuyla gidişiyle titreşimiyle çok rahat, çekişi güzel ama yakıtı biraz cep yakıyor ve TVS genelinde olduğu gibi düzeltilmesi gereken montaj hataları var haberin olsun. Buji kablosunu sabitlemek en önemlisi olabilir.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Başlığı çok uzun yazmışsın. İnsan okumakta zorlanıyor. Sadece "M" yazsaydın anlardık biz.
Haber ajanslarının etkisi olduğunu düşünüyorum, millet konu dikkat çeksin diye başlığı da ya çok genel yada yarım atıyor.

birde iki tane açılmış biri ingilizce biri Türkçe olarak biri yerliye diğeri yabancıya hitap ediyor heralde :D
3 tane var bu arada, birinde de düzgün başlık var 😀

Sabah üçünü de ana sayfada görmüştüm konuların, ama konu hakkında bilgim yok o yüzden bir şey diyemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar