Motor zor marj alıyor

2-3 gün yattıktan sonra motor 3-4 denemede anca marş alıyor. Çalıştırdıktan sonra kapat aç yapınca ise direk marş alıyor o yüzden aküden değil diye düşünüyorum. Depo en az yarım depo oluyor her zaman. İş yerim yaklaşık 2400 rakımda ve geceleri 0-1 derece oluyor. İlk çalıştırmada bu kadar zor marş alma sebebi ne olabilir?

Aküden yapar büyük ihtimalle. Benim motorda öyle ama hala aküyü değiştirmedim :) Isındıktan sonra tek marşta çalışıyor. Akünün belkide ömrü bitmiştir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorun içindede bi sıkıntı olabilir, silindir pistonu değişmiş adam gibi toplanmamış bi kaç motorda aynı sorunu gördüm.

Motorun içindede bi sıkıntı olabilir, silindir pistonu değişmiş adam gibi toplanmamış bi kaç motorda aynı sorunu gördüm.

Motor açıldığını sanmıyorum. 1 haftadır böyle bir sıkıntı var. Aküden olabilir. Bunu test etmenin bir yolu var mı?

Motor açıldığını sanmıyorum. 1 haftadır böyle bir sıkıntı var. Aküden olabilir. Bunu test etmenin bir yolu var mı?

Akünün vıltajını ölçtürebilirsiniz. Marş motoru eskiye göre daha yavaş döner zayıf aküde.
Motor ısındıktan sonra daha hızlı marş basıyor mu?

MARJ = Yazım ve dizgi işlemlerinde kenar boşluğu anlamına gelir.
MARŞ = Motoru çalıştırmak için verilen ilk hareket, bir topluluğu simgelemek için düzenlenmiş müzik parçası, yada yürü anlamına gelen bir komut..

Marş aldıktan sonra direk alıyor kapat aç yapınca.

MARJ = Yazım ve dizgi işlemlerinde kenar boşluğu anlamına gelir.
MARŞ = Motoru çalıştırmak için verilen ilk hareket, bir topluluğu simgelemek için düzenlenmiş müzik parçası, yada yürü anlamına gelen bir komut..

Telefonla yazıyorum. Konuyu okursan zaten diğerlerinde marş diye yazdığımı görürsün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar