Motor ve Nargile

Elektronik nargile al çek uçmakdereye motoru sonra nargileni çek :mrgreen:

Pierre loti tepesindede nargile varmış galiba

Son düzenleme:
Aklıma yazdım. Çok güzel yapıyor ise metrobüse bile binerim ben ki metrobüse binmemek için motor almış adamım :)

Valla abi ben 1.5 sene önce gittim baya iyiydi. dedim ki mekanın lükslüğünden ve Tuzlada bulunmasından dolayı ben bu nargileye heralde 50tl falan vericem 25 liraydı fiyatı. Şok olmuştum. Gidersem istanbula sırf onun için :D

Ben Ağva’dayım şimdi. Nargile yok ama fenerde bir cafe buldum. Köfte yiyen bari dedim. Araba ile geldim orası ayrı :queen:

Elektronik nargile al çek uçmakdereye motoru sonra nargileni çek :mrgreen:

Pierre loti tepesindede nargile varmış galiba

Elektrikli en mantıklısı, hele motosiklet için, küçük pratik ve okadar zararlı değil. Kömür yerini elektrikle aromayı buharlaştırıyorsun. Ne kömürdeki karbondioksit nede tütündeki fazla kurşun. sade subuharında dağılmış aroma.
Pirre Loti'de en son geçen sonbahar oturup, terasda akşam manzarasında selfi çekmiştik. Nargile yeni olmalı. Hatırlamıyorum. Fakat oradayken içim hiç rahat olmuyor. Baya yüksek ve dik bir yamacın 4-5 metre genişlığindeki çıkıntida üstü açık bir mekan, insanlar oturmak için sıra bekliyor ve birtarafında terasa bağlı baya bir teleferik. Pierre Loti istanbula hayran kalıp, oralara yereşsede, ben o mekana pek hayran kalamadım. İyi eğlenceler.

Ağva’dan dönüp, Büyükçekmece Dalyan sanat cafe’ye oturdum. Burasına güzel nargile yapıyor. Aklınızda bulunsun :)

Beşiktaş’ta nerede burası? Hergün Beşiktaş’tayım. Bari kafam atınca iş çıkışı giderim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------

Aklıma yazdım. Çok güzel yapıyor ise metrobüse bile binerim ben ki metrobüse binmemek için motor almış adamım :)

ikram cafe .. migros evlendirme dairesinin ilerisinde

ikram cafe .. migros evlendirme dairesinin ilerisinde

Gözüme çarpıyordu hep geçerken ama öyle aman aman dolu olmayınca bakmamıştım. Aklımda olsun. Kesin giderim oraya. Smoky’e gitmiştim. Nargile güzeldi ama gelenleri beğenmemiştim. Hatta daha erken öğrenseydim giderdim. Bugün Beşiktaş’ta baya takıldım.

Gözüme çarpıyordu hep geçerken ama öyle aman aman dolu olmayınca bakmamıştım. Aklımda olsun. Kesin giderim oraya. Smoky’e gitmiştim. Nargile güzeldi ama gelenleri beğenmemiştim. Hatta daha erken öğrenseydim giderdim. Bugün Beşiktaş’ta baya takıldım.

smoky de arkadaşlar yorum yapmam ikram çok doludur genelde gece dolar iş çıkışı , akşam geç vakitler mesela şimdi şu saatte git doludur.. gündüzleri sakindir onun kemik tayfası vardır fiks yılladır hiç değişmez.. beşiktaşda tanımadığım cafe,meyhane sahibi azdır.. nargile satan yerler içinde çok kaliteli nargile yapan yer nerdeyse azdırki bunu çoğu cafe sahibide söyler zaten.. bununda nedeni genel olarak tütün faktörü çoğu zaman..

Evet şimdi önerilerdeki yerlere bakıyorum ve bir yerlere gideceğim. Hemencecik hızlı bir göz gezdiriyorum.

Valla İstanbul’da yaşarken Tophanedeki Ali Baba’ya giderdik.
Ortam ve nargile güzeldi ama biraz pahalıydı.
Çok uzun zaman oldu ama :)

23 sene günde 1,5 paket sigara içtim.Çok şükür 2 sene oldu bırakalı.Tek zararı kilo aldım.Ama bir kere bile nargile içmedim hayatımda,önüme getirseler nasıl içilir bilmem bile.

Şu "nargile zararlıdır" kamu spotunu izledikten sonra daha da elimi sürmem o hortuma. Resmen mide bulandırıcı bir spot yapmış adamlar yau!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar