Bir ara 8-10 arkadaş alanına mangala gitmiştik. Bir arkadaş nargilenid getir, diğerleri içmesede biz içeriz dedi. Herkes birşeylerle takılırken benle arkadaş nargile ve 2 farklı lüle hazırladık. el fakir Vişne tarçin ve meyve karışımı bang bang, arkadaş, aromayı alan geldi masaya oturdu. Masa doldu taştı, bir avuç dolu sipsi almıştım yanıma, biliyiordum herkes içmek isteyecek. sipsilerde bitti, 2 paket tuütünde. Hayatında içmemiş ve içmem diyen bile poffur poffur asıldı. Gelip geçenn şaşkïn şaşkın bakıp, masada yer varmı diye bakıyirlardı. myuhahaaa Nargile içenler baya vardı, ama kokuyu alan bizi izliyordu. muhahaa...
Geçmek problem değilki. Adını bilmediğim yeri nasıl bulacağım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------
Ben eskiden narilgecilik yaptığımdan hoşuma gidiyor içmek. Lakin evde köpeciğim var. Yanında içmiyorum. Birde evi kirletmeye lüzum yok. Starbuz iyi hoş güzelde ben klasik el fakir içicilerindenim.
Bilmeyene nane-elma, az bilene şeftali-damla sakızı, işten anlayana eskiden nakla kavun ile çilek çakardım. Lakin nakla battı. Şimdi yerse üzüm-anason, yoksa sade üzüm. Varsa sade vişne, az ise üzüm vişne el-fakir favorim. Saatlerce çekerim, manzara varsa tadından yenmez, arkadaşlar var ise eve dönmem...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------
Lise daha yeni bitmişti. Sizin İzmit'te Belsa'ya gelip saçma sapan Sultan'larda nargile içmişliğimde var. Heyt bee o zamanlar buralarda 10tl idi Sultan'larda 3tl idi![]()