Motor tavsiyesi? :)

Tüm forum ailemize selamlar, saygılar.

Arkadaşlar Asya nostalji kullanıcısıyım, 1-2 ay sonra fiyatların düşüşüyle birlikte farklı cc olarak biraz daha yüksek bir motosiklet almayı düşünüyorum. Asya nostaljiyi satmak da istemiyorum işin açığı :) nostalji şehir içi dursun 250cc veya üzerini de izin günlerimde biraz uzun km yol yapmak için kullanayım diyorum.

Öyle aşırı tarz takıntım yok. Chopper olabilir, Super Sport olabilir yada güzel naked veya endro olabilir. Önerilerinizi dikkatle iyice araştıracağım. Motosiklet tecrübem yeteri kadar var. A2 ehliyet sahibiyim.
Bütçe konusunda da şöyle söyleyeyim 1-2 ay sonra max. 10 bin kredi çekip alacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Benim araştırdıklarım;
Bajaj Pulsar 200NS veya RS
Hero Karizma
CBR250R
Mondial Rx3i evo
Hsoyoung gv250 veya gt250r

Kuba Superlight 200 araştırabilirsin :) Yine hemen hemen aynı paraya nakedsport NS200 alabilirsin. Plaka ve sigorta masraflarını da göz önünde bulundur bütçeni belirlerken :)
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/127057-kuba-motor-superlight-200-a.html

Saydıklarınız arasında en mantıklısı cbr 250 r. İkinci el tehlikeli gösterebileceğim tanıdık ustam vs yok dersen rs 200 derim

Tarzınıza karar vermediniz sanirim henüz :)

Servis ağı / yakit / kolaylık gibi sebeplerden dolayı ben cbr derdim

İkinci el temiz bi Kawasaki ninja 250r tavsiye ederim. Ben de onu kullanıyorum nefis motordur çiçek. Onun haricinde Suzuki İnazuma önerebilirim yine ikinci el temiz. Ama aklınızda sıfır motor almak varsa o paraya 250cc japon yok. Bunun yerine de Pulsara yöneleceksiniz diye tahmin ediyorum. Alınmaz vs demeyeceğim ama ben olsam paramı bajaja vermezdim illaki japondan şaşmazdım. Yine de mondial kuba gibi çin motorlarına para vermektense pulsara para vermek daha akıllıca olur buda aklınızda bulunsun. Nacizane tavsiyem budur. İkinci el tavsiyem SuperSport için: Kawasaki Ninja 250R Naked için Suzuki İnazuma. Sıfır konusunda ki tavsiyeme gelecek olursak da, Yamaha YBR125 alın derim.

hyosung gd 250 naked , fena değil ....
servis olarak tüm sym servisleri , kaza yaparsan da parça lazım olursa internetten sipariş etmen gerek ,
bakım malzemeleri mevcutmuş ...
ben scooter yanına 2. motor olarak düşünüyorum

kampanya yapmışlar , 9.500 tl dün sordum

Son düzenleme:
Öncelikle tarzına / kullanma amacına karar vermelisin bence. CBR 250 R kullanıyorum, ilk motosikletim başka deneyimim olmadı. Tarz olarak pişmanlık yaşadığım anlar oluyor, uzun kullanım sonrası yoruluyorum, dağ tepe çıkamıyorum vs vs.

çinİ ele heroyu geç.hYUSUNG Gd 250 r güzel.Rs 200 ise gayet güzel cbr 250 de öyle kişisel zevke dayalı bence

Öncelikle önerileriniz için teşekkür ediyorum. Tarzıma karar verememiş değil, şu motosiklet tarzı kötü diyen birisi değilim.
Ancak içimden super sport da geçmiyor değil işin açığı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------

Tarzınıza karar vermediniz sanirim henüz :)

Servis ağı / yakit / kolaylık gibi sebeplerden dolayı ben cbr derdim

Yok verdim kararımı, ama sadece tek bir tarza bağlı kalmayı seven birisi değilim sadece. Öyle olsa idi scooterden vazgeçmez idim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar