motor tavsiyesi cfr ybr apachi ck

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kymco nun diğer modellerine lafım yok ama ck yı hiç gözüm tutmamıştır

ya az önce bakdımda

ybr cbf

bg 10 / 7800 11.28 / 7000

tork 9.5 / 6500 12.7 / 5250

ağırlık 110 140

motor olarak honda daha iyi ama ağırlığı işe katınca sanki eşitleniyo gibi ??
vede devir saati yokmus hondanın :s cok garip geldi bana

beyler sormak istediğim bir şey daha var internetten okumuşdum honda sipariş alınca motoru evlere getirebiliyormus ölemi??
burda honda bayisi yok başka şehre gitmem lazım almak için eğer böle bişi varsa çok iyi olur çünkü ybr nin burda satıcısı var hondanın yok
???

Bence bu kadar ince detaylara hiç takılma sonuçta 2 motorda aynı güçte 25 cc 1 hp fark var ama bu hondanın çok hızlı bir motor olduğunu göstermiyor hepsi aynı performansta emin ol:wiinkk:

Bende bir Cbf kullanıcısıyım sanada gönül rahatlığıyla tavsiye ederim gerçekten insanı tatmin ediyor gerek son hızı gerekse ataklığı ivmelenmesi ile:cat:

Fakat birde şöyle bir durum var hondanın parçaları gerçekten pahalı bunuda unutma acemiyim diyosun düşeceksin elbet (umarım ufak tefek düşmeler olur) ve biyerleri illaki kırılır bozulur motorun ve o zaman kıyasladığın motorlara göre Cbf in parçalarının pahalı olduğunu görürsün bunuda göz ardı etme sonuçta çok parası olan birisi değilsin zaten öyle olsa bu muabbetlere gerek kalmaz gider alırsın istediğini:)

Bence bu kadar ince detaylara hiç takılma sonuçta 2 motorda aynı güçte 25 cc 1 hp fark var ama bu hondanın çok hızlı bir motor olduğunu göstermiyor hepsi aynı performansta emin ol:wiinkk:

Bende bir Cbf kullanıcısıyım sanada gönül rahatlığıyla tavsiye ederim gerçekten insanı tatmin ediyor gerek son hızı gerekse ataklığı ivmelenmesi ile:cat:

Fakat birde şöyle bir durum var hondanın parçaları gerçekten pahalı bunuda unutma acemiyim diyosun düşeceksin elbet (umarım ufak tefek düşmeler olur) ve biyerleri illaki kırılır bozulur motorun ve o zaman kıyasladığın motorlara göre Cbf in parçalarının pahalı olduğunu görürsün bunuda göz ardı etme sonuçta çok parası olan birisi değilsin zaten öyle olsa bu muabbetlere gerek kalmaz gider alırsın istediğini:)

doğru züğürt adamız ya napalım :mrgreen:
açıkcası videolar falan izledim aynı sayılırlar ve hondanı parçaları pahalı olması
birde burda satıcısı yok
sanırım ybr alabilirim eğer kdv yi %1 yapmazlarsa :p
nese teşekkürler herkeze baya aydınlandım :bounce: forumuda çok sevdim
baya ilgilendiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabıkıde cbf 150 al derım

APACHEE:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------

Güç+konfor+şekill+en önemlisi kalite = apache boşver gerısı boş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar